13 Ekim 2017 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Çocuklarınızın gelecekleri ile ilgili kararlar alabilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Bazı konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Gün içinde teknik konuları geliştirebilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Ailenizle ilgili konular değişkenlik gösterebilir. Geçmişte kalan konular gün içinde karşınıza çıkabilir. Sizden büyük kişilerden yardım alabilirsiniz. Toprak veya emlak konularında yeni planlar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde eşinizle ilgili konularda daha meraklı olabilirsiniz. Maddi konularda destek alabilirsiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Düşünsel konularda sizi zorlayan durumlar içinde olabilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda gelecek yönünde kararlar alabilirsiniz. İşlerinizi yürütebilmek için mücadele içinde olabilirsiniz. Duygusal yönden sakin davranmanızda fayda var. Eğitsel konularda sorumluluklar almanız gereken durumlar olabilir.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün sizi uğraştıran konular gündeme gelebilir. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişiklikler olabilir. Başarılı olmak istediğiniz konularda karamsar olabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere kendinizi ifade etmek için çaba gösterebilirsiniz. Ailevi konularda sorumluluklarınız artabilir. Kardeşlerinizden destek alacağınız işler yapabilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün hassas olduğunuz konularda daha fazla mücadele içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri toparlamak için plan yapabilirsiniz. İletişimde olduğunu kişilerden yardım alabilirsiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz işlerinizde eğitsel konulara da yönelebilirsiniz. İşlerinizi ilerletmek isteyebilirsiniz. İlişkileriniz ön plana çıkabilir.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün bilemediğiniz olaylar nedeniyle sıkışıklık yaşayabilirsiniz. Mücadele etmeniz gereken konular için beklemek durumunda kalabilirsiniz. Bürokratik engellerle karşılaşabilirsiniz. İletişimden kaynaklanan zorluklar olabilir. Dikkatsizliklere karşı önlem almalısınız. Kendi içinize kapanacağınız bir gün olabilir.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün değiştirmek durumunda kaldığınız işlerinizle ilgili destek alabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler olabilir. Sosyal konularda farkındalığınız artabilir. Arkadaşlarınızla organizasyonlar yapabilirsiniz. işlerinizi toparlama fırsatı bulabilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde başarılı olmak için çaba sarf edeceksiniz. Göz önünde olmak için mücadele edebilirsiniz. En iyisini yapmak için enerjinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Bunları yaparken çatışmalardan uzak durmalısınız. Üstlerinizden destek görmek için daha sabırlı olmanız gerekebilir. Değişiklikler yaşanabilir.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün yeni başlayacağınız işlerinizde mücadele içinde olabilirsiniz. Öngöremediğiniz konularda değişiklikler yaşanabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle yanlış anlaşılmalar olabilir. Düşüncelerinizi ifade ederken zorlanabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda daha hırslı olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar alabilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün iletişimde olduğunuz kişiler sizi sıkıntıya sokabilirler. Endişe duyduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak çalışacağınız bir gündesiniz. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişimler meydana gelebilir. Teknik konularda destek görebileceksiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Eşinizle ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için çaba sarf edebilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlar gündeme gelebilir. Ticari konularda destek alabilirsiniz. Çalışma hayatınızda iletişiminiz güçlenebilir. İşlerinizde alternatif planlar yapabilirsiniz.