16 Ekim 2017 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek yönünde yaptığınız planlarda değişiklik yapabilirsiniz. Parasal konularda dikkatli olmanızda fayda var. Ailevi konularda farklı fikirler gündeme gelebilir. Güçlü yönlerinizi görmeye çalışın.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Gün içinde zihinsel konularda yorulabilirsiniz. Kendi içinizdeki enerjiyi dışa vurmak isteyebilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Bugün duygusal yönden kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün ev hayatınızla ilgili işlerinizde zaman harcayabilirsiniz. Toparlanması gereken işleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızdaki çalışmalarınız için mücadele gerektiren süreçler olabilir. Maddi konularınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçının. Kişisel meselelerinizde destek alabilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün zihinsel konularda fazla aktif olabilirsiniz. Gün içinde sözleşmeler gündeme gelebilir. Yazışma ve konuşmalar gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdakini etkilemek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda daha mücadeleci olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha yapıcı olabilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Yetenekli olduğunuz konularda şanslı olabilirsiniz. Ön görmekte zorlandığınız konular olabilir. Gelecek yönünde planlar gündeme gelebilir. Tutkulu olduğunuz konularda stresler yaşanabilir. İfadelerinizi kontrol etmenizde fayda var. Bazı içsel süreçler yaşayabilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün kişisel konularla ilgilenebilirsiniz. Hassas olduğunuz olaylarda daha kırılgan olabilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Geleceğinizle ilgili beklentilerinizde hızlı harekete geçmek isteyebilirsiniz. Verdiğiniz mücadeleler sizi yorabilir. Gün içinde duygusal olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat edin.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışmış hissedebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde ilerleme kaydetmekte zorlanabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Bazı konularda fedakarlık yapmanız gerekebilir. İkili ilişkilerinizde daha sakin olmanızda fayda var. Kendinizi göstermek istediğiniz konularda sorumluluk alabilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün geleceğiniz ilgili planlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar almak isteyebilirsiniz. Başkalarından alacağınız yardımlar karar vermenizi kolaylaştırabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapmak size iyi gelebilir. Yabancılarla ilgili olaylar daha rahat akabilir. Aldığınız destekler sizi rahatlatabilir.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün iş hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış olabilir. Kadınlardan destek alabilirsiniz. Sanatsal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İlişkileriniz ön plana çıkabilir. Gün içinde güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Başarı olmak için mücadele içinde olabilirsiniz. Kişisel çatışmalara girmemenizde fayda var.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün geleceğinizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek keyifli olabilir. Gün içinde sizi güçlendirecek ilişkiler kurabilirsiniz. Bazı konularda dalgın olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz ortamları seçebilirsiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün endişe duyduğunuz konularda tedbirli olmanızda fayda var. Ortaklı konularda başarılı olmak için çaba sarf edebilirsiniz. Çalışma hayatınızda vereceğiniz mücadeleler sizi yorabilir. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Kişisel konularda destek alabilirisiniz. Gün içinde en iyisini yapmak için çok çalışabilirsiniz.