22 Ekim 2017 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Günün ilk yarısında biraz daha pozitif düşünmeli ve sabırlı davranmalısınız. Akşam saatlerinde daha hareketlisiniz ve yolculuklar dikkat çekebilir.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Günün ilk yarısında eşinizle ilgili konular gündemde olabilir. Akşam saatlerinde yine ortaklaşa bir maddi konu üzerinde durabilirsiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Günün ilk yarısında zaman alan işlere dikkat etmek ve aşırı tepkilerden kaçınmak gerekiyor. Akşam saatlerinde yakın ilişkiler önem kazanacak.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Günün ilk yarısında çocuklarla ve sevdiklerinizle ilgili işler öne çıkabilir. Akşam saatlerinde tamamlanması gereken durumlar içindesiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Günün ilk yarısında ailevi işlerle ve evle ilgilenmek sabır gerektirebilir. Esnek olmaya bakın. Akşam saatlerinde daha olumlu bir atmosfer söz konusu.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Günün ilk yarısında konuşmalar, görüşmeler, komşularla ilgili konular meşgul edici olabilir. Akşam saatlerinde evde daha çok hareketlilik söz konusu.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Günün ilk yarısında harcamalarınızda biraz abartılı olabilirsiniz. Akşam saatlerinde sohbetler ve ziyaretler daha olumlu geçebilir.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Günün ilk yarısında, kişisel işlerinizi toparlamak zor olmayacak. Akşam saatlerinde parasal konular üzerinde daha çok düşünebilirsiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Günün ilk yarısında bazı sıkışıklıklar ve şanssızlıklar gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde pek çok konuda daha girişken ve başarılı olabilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Günün ilk yarısında planlarınızı daha esnek tutmaya özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde duygusal açıdan daha karışık hisler içinde olabilirsiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Günün ilk yarısında oldukça kararlısınız ve çok şey bitirebilirsiniz. Akşam saatleri arkadaşlıklar ve sosyal konular için daha çok iyimserlik taşıyor.