28 Ekim 2017 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün gelecek yönünde düşünmek ve yeni umutlar geliştirmek keyifli olabilir. Gelecek açısından iyimserlik getiren fırsatlar da var.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün sizi daha fazla öne çıkaran koşullar ya da ailevi sorumluluklar olabilir. Ortaklaşa konularda daha toleranslı davranmalısınız.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün kendinizi geliştirebileceğiniz yenilikler içinde olabilirsiniz. Uzaklarla ilgili haberler ve görüşmeler de sürprizler taşıyabilir.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün duygusal açıdan sizi bağlayan konular olabilir. Ortaklaşa konularda daha gerçekçi olmaya gayret etmelisiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün başkalarının düşüncelerine daha açık durmalısınız. Ortaklaşa konularda yenilik ve sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün günlük işlerinizi daha iyi planlamalısınız. Ancak ani durumlar yüzünden zaman alabilecek değişiklikler de gündeme gelebilir.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün aşk hayatında ve yaratıcı konularda kendinizi daha iyi anlatabilirsiniz. Arkadaşlıklar da hayata bakış açınızı yenileyebilir.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün sevdiklerinizle ilgili konularda daha toleranslı olmalısınız. Evde hareketlilik ve yenilikler dikkat çekmekte.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün yakın çevrenizde yenilikler, sürpriz karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Sözlerinizle, yazdıklarınızla da etkin olabilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün parasal konularda ve harcamalarda sizi meşgul eden konular olabilir. Başkalarının kaynaklarından da yararlanabilirsiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün kişisel alanda daha aktifsiniz ve pek çok yenilik yapabilirsiniz. Beraberlikler de sürprizler de gündeme gelebilir.