04 Kasım 2017 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün gerçekleşen dolunay özellikle parasal konulara ve birikimlerinize vurgu getiriyor. Ortaklaşa konular üzerinde de durabilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün burcunuzda gerçekleşen dolunay hem ailevi konuları hem de duygusal isteklerinizi gündeme getiriyor. Daha fazla güven arayışı içindesiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün gerçekleşen dolunay üzerinde düşünmeniz gereken hassasiyetlere ve maddi konulara dikkat çekmekte. Sağlığınıza da önem vermelisiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün gerçekleşen dolunay, evle, ailenizle ilgili beklentilere ve maddi gelişmelere işaret etmekte. Ailevi planlar ve gelecek ümitler öne çıkmakta.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün gerçekleşen dolunay, hafta sonu olmasına karşın iş ve sorumluluklarla ilgili konulara dikkat çekmekte. Biraz daha esnek olmaya bakmalısınız.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün gerçekleşen dolunay, uzaklarla ilgili konulara ve yolculuklara işaret etmekte. Önemli tamamlanmalar ve sonuçlar olabilir.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün gerçekleşen dolunay, bugünlerde zaman alan işlere ve başkalarına ait durumlara işaret etmekte. Başkalarının parasal durumları ile ilgilenebilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün karşıt burcunuzda gerçekleşen dolunay özellikle evlilik ve ortaklaşa durumlara dikkat çekmekte. Daha sabırlı ve iyi bir dinleyici olmaya bakmalısınız.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün gerçekleşen dolunay sizi kimi zamanm uğraştırabilecek ama aynı zamanda üretken olabileceğiniz durumlara işaret ediyor. Hizmet vermek gerekebilir.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün gerçekleşen dolunay, sevdiklerinizle, çocuklarla ilgili konulara işaret etmekte. Aşkta ise istikrar ve güven daha hassas koşullar yaratabilir.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün gerçekleşen dolunay biraz daha çaba göstermeyi ve kararlı davranmayı gerektiriyor. Ev ve ailevi işlerle daha çok ilgilenebilirsiniz.