06 Kasım 2017 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün yakın çevrenizdeki kişilerle iletişiminiz artabilir. Yaşanan olaylara karşı tepkisiz kalmakta zorlanabilirsiniz. Eğitsel konularla ilgilenebilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. İşlerinizdeki artış sizi zorlayabilir. İlişkide olduğunuz kişilerle ilişkilerinizi dengede tutmaya çalışın. Birkaç işi birden halletmeye çalışabilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün parasal konulara dikkatinizi dağıtabilir. Harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek için mücadele edebilirsiniz. Gündeminizdeki konularıyla başkalarıyla paylaşmak size iyi gelebilir. Eşinizle zaman geçirmek için program yapabilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcama yapabilirsiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün hassas olduğunuz konular gündeme gelebilir. Önem verdiğiniz işlerinizi önceliğinize koyabilirsiniz. İlgi duyduğunuz konularda daha fazla kafa yorabilirsiniz. İş hayatınızda gelişmeler meydana gelebilir. Gün içinde aşk hayatınız sizi yorabilir. Eğitsel konularda daha aktif olabilirsiniz. İşlerinize hız gelebilir.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün işinizle ilgili anlam vermekte zorlandığınız konular gelişebilir. Ani tepki vermekten kaçınmalısınız. Belirsizlikten dolayı yanlış kararlar alabilirsiniz. Gündemde olan konular için başkalarıyla paylaşım içinde olabilirsiniz. Dikkatsizlik yapmamaya özen gösterin. Duygusal anlamda zorlandığınızı hissedebilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün gelecek planlarınızla ilgili hareketlenme olabilir. Hayalini kurduğunuz konuları başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenilirsiniz. Aynı meslek grubundan kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanma içinde olabilirsiniz. İş hayatında alacağınız destekler sizi rahatlatabilir.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün iş hayatınızla ilgili konuları hareketlendirmek isteyebilirsiniz. Gündeminizde olan konularla ilgili başkalarıyla görüşebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili konular sizi duygusal olarak zorlayabilir. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızda artış olabilir. Parasal konularda tecrübeli kişilerden destek alabilirsiniz. Gün içinde işlerinize hız kazandırmanız gerekebilir.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün yabancılarla ilgili konularda daha hırslı olabilirsiniz. Farklı konulara ilginiz artabilir. Özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. Başkalarıyla birlikte program yapabilirsiniz. İşlerinizi olgunlaştırma isteyebilirsiniz. Paylaşım içinde olmak keyfinizi yerine getirebilir. Para kazanmak için alternatif işler geliştirebilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklı konularda sorumluluklarınız sizi sıkıştırabilir. Finansal işlerinizi toparlamalısınız. İşle ilgili konularda bağımlılıklar ortaya çıkabilir. Bu durum sizi zorlayabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Gün içinde tamamlanması gereken konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün eşinizle paylaşımlarınız artabilir. İkili ilişkilerinizde algılamadığınız sorunlar yaşayabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla bilgilerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Bazı konuları gündeme getirirken acele davranmayın. Hızlı halletmeniz gereken işleriniz için uygun bir gündesiniz. Ticari konularda gelişmeler gündeme gelebilir.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Çalışma hayatınızdaki konular gündeminizi etkileyebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle sorumluluklarınızı paylaşabilirsiniz. Duygusal olarak zorlanmış hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Sizi yoran konularda daha kontrollü davranabilirsiniz. Gün içinde işlerinizi kavramanız kolaylaşabilir. Hızlı kararlar almanız gerekebilir.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün sevdiğiniz konularla ilgili zaman harcayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili durumlar sizi oyalayabilir. Bazı işleri hareketlendirmek için çaba gösterebilirsiniz. Fikirlerinizle ilgili konularda daha ön planda olmak isteyebilirsiniz. Sizi meşgul eden konularda sorumluluklarınız artabilir. Gün içinde bütün işlerinizi halledecek enerjiyi bulabilirsiniz.