13 Kasım 2017 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün çalışma hayatınızda kadınlardan destek görebilirsiniz. Maddi konularda kısmetler gündeme gelebilir. Çalışma koşullarınızda gelişmeler olabilir. En iyisini yapmaya çalışmak için mücadele verebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi daha hareketli hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Geliştirmek istediğiniz konular için uygun bir gün.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün keyif aldığınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Karşınızdakine kendinizi ifade etmeniz önem kazanabilir. Çocuklarınızla ilgili işlerde fazlasıyla oyalanabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız harcamalarınızda abartıya kaçabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fazla hırslı olabilirsiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün ailevi konularda daha fazla kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Alacağınız kararlar adaletli davranmaya özen gösterebilirsiniz. Yoğunlaştığınız konular da gelişime önem verebilirsiniz. İdealize ettiğiniz işleriniz için savunmacı davranabilirsiniz. Arkadaşlarınızla plan yapmak size iyi gelebilir. Yabancılarla ilgili konularda destekler alabilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Gün içinde fazla sorumluluk alabilirsiniz. Yoğun bir gündeminiz olabilir. Yazışma konuşmalarda sizi geliştirecek durumlar ortaya çıkabilir. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda kadınlardan destek görebilirsiniz. Gün içinde kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili sorumluluk alabilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Parasal konularda girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları geliştirmek için başkalarından yardım alabilirsiniz. İşlerinizde üstlerinizle birlikte iyi işler çıkarabilirsiniz. Başarılı olmak için daha fazla çalışacağınız bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konularda geliştirmek istediğiniz işlerinizin üstüne gidebilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün kişisel konular daha fazla ön plana çıkabilir. İlişkilerinizdeki gündeminiz yoğun olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda gelecek yönünde kararlar almak isteyebilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Hassas olduğunuz konular gündeme gelebilir. İşlerinizi başarmak için çaba göstermeniz gerekebilir.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün sorumlu olduğunuz konularda başarıya ulaşmak isteyebilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili fazla sorumluluk almak sizi zorlayabilir. İşlerinizde en iyisini yapmak için fazla çaba gösterebilirsiniz. Alternatif planlar yapabilirsiniz. Gün içinde kendi potansiyelinizi ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız da önemli gelişmeler olabilir.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün gelecek planlarınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme sağlamak için çaba göstereceğiniz zamanlar var. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Kendinizi öne çıkarmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda başarı için çok çaba sarf edebilirsiniz. Geliştirmek istediğiniz konular için fırsatlar çıkabilir.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Sorumlu olduğunuz konular gündeminizi oluşturabilir. Uğraştığınız işlerde dönüştürücü etkiler olabilir. Hedefinize ulaşmak için kadınlardan destek görebilirsiniz. Bazı konularda alternatif planlar yapmanız gerekebilir. Aşkta gelişmeler sizi şaşırtabilir. Sevdiklerinizle birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Harcamalarınızı abartmayın.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Gün içinde yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizde hırs yaptığınız konularda kısmetler olabilir. Elinizden gelenin en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Maddi konularda gelişmeler olabilir. Gelecek idealleriniz için mücadele vermek durumunda kalabilirsiniz. Aşk hayatınız renklenebilir.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün endişe duyduğunuz konuların daha çok üzerine gitmek isteyebilirsiniz. Ortaklı konularda karar almak için üzerinizde baskı oluşabilir. Finansal konularda değişiklikler yapacağınız bir gündesiniz. İşlerinizde mücadele etmeniz gerekebilir. Alternatif planlar üretebilirsiniz. Gelişmeler keyfinizi yerine getirebilir.