20 Kasım 2017 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün gündeminizden daha farklı konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İlgi duyduğunuz konular yeniden gündeme gelebilir. Fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Gün içinde kurduğunuz ilişkiler sizin için önemli olabilir. Sizden daha yetkin kişilerden destek alabilirsiniz. Bu durum işlerinizi ilerletmeniz için fırsat olabilir.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler yaşayabilirsiniz. Kriz yaratan koşullar gündeme gelebilir. Bazı konular sizi zorlayabilir. Güçlü kişilerden duygusal destek alabilirsiniz. İşiniz için mücadele etmeniz gerekebilir.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Eşinizle ilgili mücadele gerektiren olaylar yaşanabilir. İşlerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Finansal konularda daha fazla bilgi almanız gereken durumlar olabilir. Sizden daha yetkin kişilerle görüşmeleriniz olumlu sonuçlanabilir. Olayları netleştirmeniz gerekebilir.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte programlar yapabilirsiniz. Yeni gelişmeler gündeminizi değiştirebilir. Yakın çevrenizde keyifli değişiklikler olabilir. Geleceğinizi etkileyecek keyifli olaylar gündeme gelebilir. Bazı durumlara olduğundan fazla tepki verebilirsiniz. Güçlü kişilerden yardım alabilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak size iyi gelebilir. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. İş hayatınızda gelişen gergin olaylar sizi de etkileyebilir. Gün içinde sevdiğiniz konularda daha fazla bilgi edinmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün ailevi konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Emlak işleriyle uğraşabilirsiniz. Gün içinde ilgilendiğiniz konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Bu durum sizi uğraştırabilir. Eviniz için düşündüğünüz şeyleri yapmak için kolları sıvayabilirsiniz. Sorumluluklarınız sizi zorlayabilir. Gün içinde yeni konularla ilgilenebilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün eğitim konusu gündeme gelebilir. Planlarınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanlarda kısmetler olabilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde yeni haberler alabilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Gün içinde parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Sağlamlaştırmak istediğiniz konularda tekrardan düzenleme getirebilirsiniz. Geleceğiniz yönünde yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Keyif aldığınız insanlarla program yapabilirsiniz. İşinizde alacağınız yardımlarla daha rahat ilerleyebilirsiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz işler ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz konuların üzerine gidebilirsiniz. Annenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınızda değişiklikler olabilir. Gün içinde parasal konular daha fazla ön plana çıkabilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. İşlerinize yön kazandırabilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi temellendirmek isteyebilirsiniz. Mücadele edeceğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Zevk aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Değişimlere daha kolay ayak uydurabilirsiniz. Duygusal olarak güçleneceğiniz bir gündesiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Gün içinde geleceğinizle ilgili yeni oluşumlar içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle olduğunuz yeri sağlamlaştırabilirsiniz. Yeni fikirler anlaşmalar gündeme gelebilir. İşlerinizde güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Kafanızda olan konuları somutlaştırmak isteyebilirsiniz. Mücadele edeceğiniz konular olabilir.