07 Aralık 2017 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
İşlerinizde yaratıcılığınızı kullanıyorsanız bugün daha cesur girişimlerde bulunabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Risk almak daha kolay olabilir. Çocuklarınızla ilgili konularda karar almak için acele etmeyin. Aşk hayatınız renklenebilir. Sevdiğiniz şeyler için yeniden harekete geçebilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün ev hayatınızda bitirilmesi gereken işlerinizi toparlayabilirsiniz. Fikirlerinizi daha çok kişi ile paylaşmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni farkındalık kazanabilirsiniz. Bunu çalışma arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Evinize sevdiklerinizle birlikte zaman geçirebilirsiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün zihinsel olarak hareketli bir gündesiniz. Yazışma ve konuşmalarınızda kendinizi daha cesur hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinize başkalarını da dahil edebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar ilginizi çekebilir. Yeni haberler gündeminizi etkileyebilir. Ticari faaliyetlerinizde daha yoğun olarak ilgilenebilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili gelişmeler sağlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuzu daha fazla savunma ihtiyacı oluşabilir. İşlerinizi toparlamak için yardım alabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda cesaretinizi toplayacağınız bir gündesiniz. Riskli işler sizi biraz zorlayabilir. Başkalarıyla paylaşım içinde olmak sizi mutlu edebilir.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün kişisel konularda kendinizi cesur hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha sabırlı davranmanız gereken durumlar söz konusu. Hassas olduğunuz konuları daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla paylaşım içinde olabilirsiniz. Yeniden harekete geçmek istediğiniz konular için fırsatlar doğabilir.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizde aksamalar olabilir. Gün içinde kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Düşünceleriniz sizi yorabilir. Programlarınızdaki değişiklikler sizi zorlayabilir. Sevdiklerinizle zaman geçirmek size iyi gelebilir. Toparlamanız gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. İdeolojik konulara girmemeye çalışın.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün geleceğinizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla paylaşım içinde olmak isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için başkalarından destek alabilirsiniz. Gün içinde keyif aldığınız şeylere yönelebilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle planlar yapabilirsiniz. Toparlamak istediğiniz işlerle uğraşabilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün işlerinizi tamamlamak için program yapabilirsiniz. Bazı konular ve kişiler sizi zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde mücadele verebilirsiniz. İşlerinizi yapabilmek için riskli durumlardan uzak durmalısınız. Duygusal konular ön plana gelebilir. Sevdiğiniz şeylere zaman ayırabilirsiniz. Fikirlerinizi savunurken dikkatli olmanızda fayda var.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. İş ilişkisinde olduğunuz kişilere kafanızı yorabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. Gün içinde inşa etmek istediğiniz işlere yönelebilirsiniz. Yeniden harekete geçirmek istediğiniz işlerinizde başarılı olabilirsiniz. Yabancılarla birlikte olmak işleriniz açısından sizi geliştirebilir.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün endişe duyduğunuz konularda kararlar alabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için mücadele verebilirsiniz. Toparlamak istediğiniz işlerinizde başkalarından destek alabilirsiniz. Finansal konularda fazla cesur davrandığınız için duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Fikirlerinizi savunurken karşınızdakini de düşünmeye özen gösterin.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün eşinizle ilgili konularda dalgalanmalar olabilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Ortaklı konularda cesur kararlar alabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde verdiğiniz mücadele sizi yorabilir. Bazı konulara yeniden başlama isteği içinde olabilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatabilir.