15 Aralık 2017 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün sizi zorlayan olaylara ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konular keyfinizi kaçırabilir. Sorumlu olduğunuz konular sizi daha fazla sıkıştırabilir. Sabırlı olmaya çalışın. Bazı konularda kabullenir olmanız gerekebilir. Gün içinde keyif alacağınız konulara yönelebilirsiniz. Sanatsal işlerle veya eğitsel konularla uğraşabilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün eşinizle ilgili konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Karşınızdakine kendinizi ifade etmek için çaba gösterebilirsiniz. İş hayatınızda sözleşmeler imzalanabilir. Bazı konuları kafanızda bitirdiğinizi düşünebilirsiniz. Gün içinde sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Tamamladığınız işleri tekrar kontrol etmenizde fayda var.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerden destek alabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişiler önem kazanacaktır. Parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Bazı konuları açıklığa kavuşturmakta zorlanacağınız bir gündesiniz. Sevdiklerinizle birlikte plan yapabilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün uğraştığınız konuları daha yaratıcı hale getirebilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade edeceğiniz ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanma olabilir. Kolektif konular ilginizi çekebilir. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Kadınlardan gelen bir yardım olabilir.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Aile fertlerinden birine yardım edebilirsiniz. Gün içinde güven aradığınız durumlar meydana gelebilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. İletişim gün içinde önem kazanabilir. Kardeşlerinizle ilgili konular hassaslaşabilir. Ev hayatınızdaki işleri toparlama fırsatınız var.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün yazışmalarınıza daha fazla dikkat etmeniz gereken gündesiniz. İletişim bugün sizin için önemli olabilir. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çözülmeler olabilir. Evinizi güzelleştirmek için para harcayabilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün yeteneklerinizi kullanmanız gereken olaylarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kadınlardan destek görebilirsiniz. Toparlamanız gereken işleriniz için uygun bir gündesiniz. Kabullenmeniz gereken durumlar olabilir. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sizi etkileyen konulardan biraz uzaklaşmanızda fayda var.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün kendinizle ilgili konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önemli olaylara dikkatinizi verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler meydana gelebilir. Gün içinde sosyal konular ilginizi çekebilir. Yeni birileriyle tanışabilirsiniz. Kendiniz için alışveriş yapacağınız bir gündesiniz. Sevdiklerinizle plan yapabilirsiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün keyfinizi kaçıran olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi zor durumda bırakan olaylarda arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Bazı durumları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. Toparlamanız gereken işlere yönelin. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. Gözden kaçırdığınız durumlar olabilir. Kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz zamanlar var. Beklemediğiniz olaylar karşısında tepkisel davranabilirsiniz. Bazı konularda bitişler meydana gelebilir. Kendinizi sosyal konularla oyalamak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün iş hayatınızda bazı sıkışık durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Kadınlarla ilgili konularda keyifli gelişmeler olabilir. Bugün kabullenir olmak ve olayları biraz daha geniş çerçevede görmenizi sağlayabilir. İşlerinizi akışa bırakmak daha iyi sonuçlar verebilir. Üstlerinizden alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Para işlerinde yardım alabilirsiniz.