19 Aralık 2017 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün iş yaşamınızda göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları harekete geçirmek için mücadele verebilirsiniz. Hedeflerinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Geleceğinizle ilgili değişimleri arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz. Birlikte hareket ettiğiniz kişilerle yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün gündeminizden daha farklı konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İlgi duyduğunuz konularla ilgili başkalarıyla görüşebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Gün içinde kurduğunuz ilişkiler sizin için önemli olabilir. Yabancılarla ilgili işlerde yeni gündemler oraya çıkabilir. Fırsatları değerlendirin.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda güçlenmek isteyebilirsiniz. Aşkta gelişmeler söz konusu. Güçlü kişilerden maddi destek alabilirsiniz. İşiniz için yeni atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Finansal konularda farklı bakış açılarına da önem vermelisiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Eşinizle ilgili mücadele gerektiren olaylar yaşanabilir. İşlerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Finansal konularda daha fazla bilgi almanız gereken durumlar olabilir. Sizden daha yetkin kişilerle görüşmeleriniz olumlu sonuçlanabilir. Olayları netleştirmeniz gerekebilir.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte programlar yapabilirsiniz. Zorlamanız gereken olaylar gündeminizi değiştirebilir. Gün içinde geleceğinizi etkileyecek olaylar gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak size iyi gelebilir. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. İş hayatınızda gelişen gergin olaylar sizi de etkileyebilir. Gün içinde sevdiğiniz konularda daha fazla bilgi edinmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün ailevi konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Emlak işleriyle uğraşabilirsiniz. Gün içinde ilgilendiğiniz konuları güçlendirmek isteyebilirsiniz. Eviniz için düşündüğünüz şeyleri yapmak için kolları sıvayabilirsiniz. Yeni gündemler ortaya çıkabilir. Ailenizle birlikte zaman geçirmekten keyif alacağınız bir gündesiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün eğitim konusu gündeme gelebilir. Planlarınıza yeni gündemler ekleyebilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanlarda kısmetler olabilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde yeni haberler alabilirsiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Gün içinde parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Geleceğiniz yönünde yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Keyif aldığınız insanlarla program yapabilirsiniz. İşinizde alacağınız yardımlarla daha rahat ilerleyebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda eğitim almak için araştırmalar yapabilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz işler ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz konuların üzerine gidebilirsiniz. Aşk hayatınız renklenebilir. Gün içinde parasal konularla ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. İşlerinize yön kazandırmak için mücadele etmeniz gerekebilir. Yeni gündemlerle uğraşabilirsiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İşleriniz için yapmak istediğiniz başlangıçlar için uygun bir gün olmayabilir. Mücadele edeceğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Değişimlere daha kolay ayak uydurabilirsiniz. Duygusal olarak güçleneceğiniz bir gündesiniz.