23 Aralık 2017 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Günün ilk yarısında daha mantıklı düşünebilir, arkadaşlarla bir araya gelebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha fazla hassasiyet var.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Günün ilk yarısında bazı sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarla birlikte olmak daha uyumlu.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Günün ilk yarısında, uzaklarla ilgili konular gündeme gelebilir ve akıcı şartlar içindesiniz. Akşam saatlerinde sorumluluklar daha çok dikkat çekebilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Günün ilk yarısında, bazı duygusal karmaşalar ve ilişkilerde huzursuzluklar olabilir. Akşam saatlerinde duygularınızla daha rahat edeceksiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Günün ilk yarısında ortaklaşa konularda, ilişkilerinizde daha hassassınız. Akşam saatlerinde de beklentilerinizi gerçekçi tutmalısınız.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Günün ilk yarısında, tamamlanması gereken işler ve detaylar var. Akşam saatlerinde beraberlikler öne çıkıyor.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Günün ilk yarısında yaratıcı ve eğlenceli konularla ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise sağlığınıza özen göstermelisiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Günün ilk yarısında eve ait işlerle daha ciddi ilgilenmeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde ise keyifli olabileceğiniz fırsatlar söz konusu.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Günün ilk yarısında yakın çevrenizde hareketlilik ve ziyaretler dikkat çekiyor. Akşam saatlerinde ev ve ailevi işlere zaman ayırmak mümkün.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Günün ilk yarısında parasal konular konular üzerinde daha çok durabilirsiniz. Akşam saatlerinde yaratıcı düşünceler içindesiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Günün ilk yarısında Ay burcunuzda ilerlerken şahsi konularda çok şey yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde yeteneklerinizi iyi kullanmaya bakın.