24 Aralık 2017 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün kendi iç dünyanıza daha çok dönebilirsiniz. Sezgilerinizle hareket etmeniz daha kolay olabilir. Kabullenme gerektiren durumlar var.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün sevdiklerinizle, arkadaşlarla bir arada olmak güzel olacak. Aynı zamanda yaratıcı hayal gücünüzü daha iyi kullanabileceğiniz bir gündesiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Hafta sonu olmasına karşın bugün bazı işler ve sorumluluklar gündemde olabilir. Duygusal alanda çelişkili koşullarla karşılaşabilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün kendinizi geliştirebileceğiniz olumlu koşullar içindesiniz. Duygularınızı daha çok paylaşabilir, yeni şeyler öğrenebilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün duygusal beklentilerinizde daha dikkatli olmalısınız. Ailevi konular, paylaşım gerektiren durumlar yüzünden ikilemler yaşayabilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün eşinize ya da sevgilinize daha çok zaman ayırmanız ve duygusal açıdan hazır olmanız gerekebilir. Evlilik ya da ortaklıklar yönünde daha hassassınız.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Hafta sonu olmasına karşın tamamlanması gereken işler olabilir. Sağlık ve düzen konularına da daha çok zaman ayırmalısınız.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Kendinizi daha yaratıcı hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Aşkta ve keyif veren konularda son derece canlı ve yeniliklere açıksınız.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün ailenizle, evle ilgili konular üzerinde daha çok durabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza ve duygularınızı daha çok zaman ayırmalısınız.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün yakın çevrenizle daha hassas bir ilişki içinde olabilirsiniz. Duygularınızı, sezgilerinizi paylaşabileceğiniz çok olasılık var.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün elinizdekileri, paranızı daha dikkatli değerlendirmeye çalışmalısınız. Kişisel yeteneklerinizden yararlanabilirsiniz.