31 Aralık 2017 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Zihinsel açıdan hareketli olabileceğiniz bir gündesiniz. Bolca konuşma, yeni haberler ve merakınızı giderebilecek imkanlar var. Mutlu yıllar.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün başkalarından daha çok destek bulabilirsiniz. Aynı zamanda yeteneklerinizi gösterebileceğiniz fırsatlar da söz konusu. Mutlu yıllar.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün çok fazla hareket, konuşma ve ziyaret var. Yeni insanlar ve sohbetler mümkün ancak kafanız da karışabilir. Mutlu yıllar.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün biraz daha pozitif ve kararlı olmaya bakmalısınız. Dedikodular ya da başkalarının düşüncelerine aşırı hassas olabilirsiniz. Mutlu yıllar.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün arkadaşlarla bir araya gelmek ve hoş vakit geçirmek için güzel imkanlar var. Konuşmalar, zihinsel canlılık dikkat çekiyor. Mutlu yıllar.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Yılın son günü olsa da bazı sorumluluklar ve tamamlanması gereken işler var. Sürekli bir hareketlilik içindesiniz. Mutlu yıllar.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Olumlu ve kendinizi şanslı hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Duygularınızı eğlenceli bir şekilde paylaşmak zor olmayacak. Mutlu yıllar.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Yılın son gününde kendinize daha çok zaman ayırmaya bakmalısınız. Zihinsel açıdan gevşemek pek kolay olmayabilir. Mutlu yıllar.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün eşinizle ya da yakın arkadaşınızla ilişkinizde daha dengeli olmaya bakın. Hassasiyet göstermeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir. Mutlu yıllar.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Kendinizi aşırı zorlamamalı ve günlük işlerinizi de toparlamaya bakmalısınız. Dinlenmek yerine çalışmayı tercih edebilirsiniz. Mutlu yıllar.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Yeni yıla daha hareketli ve sürprizli bir atmosferde girebilirsiniz. Yaratıcı konular, sohbetler ve eğlenceye daha açıksınız. Her durumda daha mutlu hissedebilirsiniz. Mutlu yıllar.