01 Ocak 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Yeni yılın ilk gününü ailenizle birlikte geçirmek isteyebilirsiniz. Ev hayatınızda geçmişe ait konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Endişe yaratan durumlar oluşabilir. Duygusal olarak gergin ve sıkışmış hissedebilirsiniz. Babanızla ilgili konularda daha yapıcı olmaya çalışabilirsiniz. Emlak işlerini daha iyi hale getirmeye çalışabilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Yeni yılın ilk gününde yakın çevrenizle ilgili konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Eğitimle ilgili konularda sıkışıklık hissedebilirsiniz. Zihinsel yorgunluğunuzu gidermek için çalışmalar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Sevdiklerinizle kısa yolculuklar yapmak sizi rahatlatabilir.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Yeni yılın ilk gününde yetenekli olduğunuz konularda marifetlerinizi konuşturabilirsiniz. Beklediğiniz işlerinizde tamamlanmalar söz konusu. Parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Yeni kaynak arayışı içinde olabilirsiniz. Gündelik işlerinizde daha göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Düzeltmeniz gereken konulara yönelebilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Yeni yılın ilk gününde kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkileriniz konusunda hassas bir gündesiniz. Ev hayatınızdaki olaylar sizi endişeli yapabilir. Beslenme konusuna dikkat etmelisiniz. Huzur bulduğunuz yerlerde olmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde eksikleri görmeye yatkınsınız. Çatışmalara karşı dikkatli olun.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Yeni yılın ilk gününde kendinizi biraz dağılmış hissedebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ailevi konularda hassas davranabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanmalar olabilir. Başkalarını anlamaya yönelik tutum izlemelisiniz. Evinizde düzenlemeniz gereken konulara yönelebilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Yeni yılın ilk gününde arkadaş gruplar içinde olabilirsiniz. Liderlik yapacağınız konular olabilir. İlişkilerinizde bazı konuların farkına varabilirsiniz. Düzenlemeniz gereken konular gündeme gelebilir. Gün içinde kafanızı dağıtmak için sosyal konularla ilgilenmek size iyi gelecek. İlgilendiğiniz konularla ilgili eğitimler alabilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Yeni yılın ilk gününde hedeflerinizi düşünmek sizi motive edebilir. Ailevi konularla da göz önünde olacağınız bir gündesiniz. Geleceğinizle ilgili konularda mücadele verebilirsiniz. Gün içinde en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda söz sahibi olmak isteyebilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Yeni yılın ilk gününde yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz. Eğitim almak istediğiniz konulara yoğunlaşabilirsiniz. Akademik konulardaki işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Duygusal yönden zorlanabilirsiniz, kontrolü ele almak iyi olabilir.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Yeni yılın ilk gününde biraz rahatlamak için uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Duygusal anlamda biraz yorgun hissedebilirsiniz. Finansal işlerinizde değişiklikler gündeme gelebilir. Borç alacak işleri ile uğraşabilirsiniz. Ortaklı konularda stresli koşullar ortaya çıkabilir. Endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizde riskli işlerde karar almanız gerekebilir.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Yeni yılın ilk gününde ikili ilişkilerinizde kendinizi ifade edebilmek önemli olabilir. Aile hayatınız da otoriter davranabilirsiniz. Erkek figürleri gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Eksiklerinizi gidermek için zaman yaratabilirsiniz. Gün içinde ortaklı konularla da ilgilenebilirsiniz. İşlerinizde alacağınız sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Yeni yılın ilk gününde ev işlerinizi toparlamak eksiklerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili konularda hazırlık yapmanız gerekebilir. Sağlık konularında daha titiz olmanızda fayda var. Hedeflerinizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde duygusal konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.