06 Ocak 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Hafta sonu olmakla birlikte, pek çok işle uğraşabilirsiniz. Aynı zamanda yeteneklerinizi geliştirebilecek fırsatlar içindesiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün kendi içinizde daha uyumlu olabilir ve içinizdeki sesi daha iyi duyabilirsiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak da keyifli olabilir.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün ev ve ailevi konular sizi daha bağlayıcı olabilirsiniz. Aynı zamanda evle ilgilenmeniz sorumluluklar da artıyor olabilir.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün ziyaretler ve zihinsel uğraşlar açısından oldukça verimli geçebilir. Duygularınızı daha kolay ifade edebileceğiniz bir gündesiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Eğer alışveriş yapmayı düşünüyorsanız güzel fırsatlar bulabilirsiniz. Bugün kazançlı işler yapmak için uygun görünüyor.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha şanslı olabilirsiniz. Kişisel işlerinizi ilerletmek açısından uygun koşullar içindesiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün sezgilerinize daha çok güvenebilirsiniz. Yalnız kalmak ve kendi içinize dönmek için de fırsatlar olabilir.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün arkadaşlarla bir arada olmak ve sohbetler açısından destekleniyorsunuz. Aynı zamanda gelecek yönünde plan yapmak da mümkün.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün aynı anda birden fazla işle uğraşmanız gerekebilir. Parasal konularla ilgili daha dikkatli düşünmek ve sorumluluk almak söz konusu.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Genel olarak akıcı ve destekleyici koşullar içindesiniz. Yeni insanlar, yolculuklar ve yabancılar hayatınıza güzel şeyler getirebilir.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Düşüncelerinizi olumlu tutmalı ve gereksiz endişelere yenik düşmemeye bakmalısınız. Parasal konular üzerinde durmak gerekebilir.