12 Ocak 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün geleceğinizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek keyifli olabilir. Yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sorumluluk almanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda gelişmeler olabilir. Eğitimler gündeme gelebilir.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün endişe duyduğunuz konularda tedbirli olmanızda fayda var. Ortaklı konularda başarılı olmak için çaba sarf edebilirsiniz. Çalışma hayatınızda vereceğiniz mücadeleler sizi yorabilir. Duygusal çatışmalar yaşanabilir. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Gün içinde rahatlamak için kendinize fırsat tanımalısınız.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Eşinizle ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Gün içindeki değişim içinde olduğunuz konular sizi duygusal olarak etkileyebilir. İlişkilerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Bazı konularda alternatif planlar yapmanız gerekebilir. Ticari konularda esnek davranmakta zorlanabilirsiniz. İlgilendiğiniz konuların en iyisini başarmaya çalışacaksınız.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek yönünde yaptığınız planlarda değişiklik yapabilirsiniz. Ticari konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Ailevi konularda farklı fikirler gündeme gelebilir. Duygusal olarak sıkıştığınızı hissedebilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Gün içinde yaşadığınız olaylar zihinsel olarak sizi yorabilir. İş planlarınızı gündeminize yerleştirmek zaman alabilir. İşlerinizi en iyi hale getirmek için mücadele etmeniz gerekebilir. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecek. Çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Hayallerinizin peşinden gitmek isteyebilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün ev hayatınızla ilgili işlerinizde zaman harcayabilirsiniz. Toparlanması gereken işleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızdaki işleriniz için mücadele gerektiren süreçler olabilir. Maddi konularınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçının. Mücadelesini verdiğiniz işlerde gelişmeler olabilir.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün yakın çevrenizle ilgili konularda daha aktif olabilirsiniz. İş hayatınızda sözleşmeler gündeme gelebilir. Yazışma ve konuşmalar nedeniyle zihinsel olarak yorgun hissedebilirsiniz. Kendinizi doğru ifade ettiğinizden emin olun. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak için daha güçlü motivasyon içinde olabilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz işlerde daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Gelecek yönünde planlar gündeme gelebilir. Tutkulu olduğunuz konularda stresler yaşanabilir. Mücadele vermeniz gereken olaylar gündeme gelebilir. Yeteneklerinize yönelebilirsiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün kişisel konularla ilgilenebilirsiniz. Hassas olduğunuz olaylarda kontrollü olmanızda fayda var. İkili ilişkilerinizdeki iletişim gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda verdiğiniz mücadeleler sıkıntılı olabilir. Gelecek planlarınızla ilgili değişimler sizi duygusal olarak etkileyebilir. Hırslandığınız konular ön plana çıkabilir.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün duygusal konular sizi zorlayabilir. Uğraştığınız işlerinizde daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. İkili ilişkilerinizde daha sakin olmanızda fayda var. Gün içinde sizi zorlayacak koşullarla uğraşabilirsiniz. Eğitsel konulara özen göstermelisiniz. Gün içinde beklediğiniz desteği bulabilirsiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün geleceğiniz ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitimler gündeme gelebilir. Başkalarından alacağınız yardımlar karar vermenizi kolaylaştırabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapmak size iyi gelebilir. Yabancılarla ilgili zorlayıcı koşullar oluşabilir. Başarmak için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız.