14 Ocak 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün Ay boşlukta ilerliyor ve tamamlanması gereken ya da kapanan işlere dikkat çekiyor. Ancak bir yandan da yabancılardan çok şey öğrenebilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün Ay boşlukta ilerliyor ve tamamlanması gereken ya da kapanan işlere dikkat çekiyor. Dolayısıyla duygusal açıdan daha sabırlı davranmak gerekiyor.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün Ay boşlukta ilerliyor ve tamamlanması gereken ya da kapanan işlere dikkat çekiyor. Ortaklaşa konularda daha sabırlı olmaya bakmalısınız.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün Ay boşlukta ilerliyor ve tamamlanması gereken ya da kapanan işlere dikkat çekiyor. Süregelen işleri tamamlayabilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün Ay boşlukta ilerliyor ve tamamlanması gereken ya da kapanan işlere dikkat çekiyor. Sevdiklerinizle zaman geçirmeye çalışın.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün Ay boşlukta ilerliyor ve tamamlanması gereken ya da kapanan işlere dikkat çekiyor. Ailevi işlerle daha çok ilgilenebilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün Ay boşlukta ilerliyor ve tamamlanması gereken ya da kapanan işlere dikkat çekiyor. Konuşmalar, sohbetler açısından daha hareketlisiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün Ay boşlukta ilerliyor ve tamamlanması gereken ya da kapanan işlere dikkat çekiyor. Harcamalara dikkat etmek gerekebilir.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün Ay boşlukta ilerliyor ve tamamlanması gereken ya da kapanan işlere dikkat çekiyor. Kişisel konuları tamamlamaya bakın.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün Ay boşlukta ilerliyor ve tamamlanması gereken ya da kapanan işlere dikkat çekiyor. Gizli kalan şeyler keşfedebilirsiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün Ay boşlukta ilerliyor ve tamamlanması gereken ya da kapanan işlere dikkat çekiyor. Sosyal konulara zaman ayırmak güzel olabilir.