20 Ocak 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Hafta sonunda sizi daha hassas kılan koşullar var. Kendi iç dünyanıza daha çok dönebileceğiniz gibi, fazlasıyla hayalci de olabilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Hafta sonunda arkadaşlarla bir arada olmak güzel olabilir. Gelecek hedefleriniz, istekleriniz üzerinde daha çok hayal kurabilirsiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Hafta sonu olmasına karşın oldukça sorumluluk ya da işle ilgili değişiklikler olabilir. Planlarınızda daha dikkatli, özenli olmaya bakmalısınız.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün kendinizi geliştirebileceğiniz uğraşlara zaman ayırabilirsiniz. Sezgilerinizi kullanmanız ve yaratıcı olmanız için güzel fırsatlar söz konusu.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün sizi krizi sokabilecek ya da huzursuz edebilecek durumlara karşı daha duyarlısınız. Kişisel konularda daha dengeli olmaya bakmalısınız.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün dikkatinizi eşinize, sevgilinize ya da ortaklı bir konuya verebilirsiniz. Ortaklaşa bir konu üzerinde düşünmek gereği var.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün tamamlanması gereken işler, sağlık ya da düzen gerektiren konular öne çıkabilir. Aynı zamanda sevdiğiniz bir uğraşa zaman ayırmak faydalı olabilir.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün yeteneklerinizi ortaya koymak, sahneye çıkmak için güzel nedenler var. Duygularınızı daha rahat paylaşabileceğiniz bir gündesiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün yakınlarla, ailenizle ilgilenmek, evdeki hareketliliğe uyum sağlamak gerekiyor. Ancak duygusal açıdan bağlayıcı konular da olabilir.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün düşüncelerinizde daha yaratıcı ve hayalci de olabilirsiniz. Duygularınızı ortaya koymak zor olmayacak.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Parasal konular üzerinde daha gerçekçi olmak ve aşırı hayalci olmamak gerek. Ancak sanatsal konularda daha mutlu olabilirsiniz.