03 Şubat 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Hafta sonunu boş geçirmeyeceğiniz görülüyor. Sizi bağlayan meşguliyetler de olabilir. Kişisel açıdan biraz daha düzene girmelisiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün aklınızın değil, duygularınızın, sezgilerinizin yolunu takip edebilirsiniz. Zevklerde ve keyiflerde aşırılıklara da kaçabilirsiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Hafta sonunda evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Ev ve yerleşimle ilgili gelişmeler de sizi etkileyebilir.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün yakın çevrenizden haberler, ziyaretler ve konuşmalar daha meşgul edici olabilir. Aynı zamanda gizli konularla da karşılaşabilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Eğer alışveriş yapmayı düşünüyorsanız biraz daha mantıklı davranmalısınız. Parasal konularda kendinizi daha fazla endişeli hissedebilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kişisel alanda daha aktif ve heyecanlı olabilirsiniz. Sezgilerinizden de yararlanmayı bakın ve gerçekçiliği elden bırakmayın.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Kimi zaman duygusal nedenler yüzünden kararsızlık yaşayabilirsiniz. Ailenize, evinize yönelik işlerde aceleci davranmamalısınız.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün arkadaş çevrenizde sizi duygusal açıdan meşgul eden hassasiyetler gündeme gelebilir. Gereksiz endişelerden uzak kalmaya bakın.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Daha iddialı ve kararlı olabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak her zaman haklı olduğunuzu düşünmemelisiniz. Sorumluluklar da önemli.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün kendinizi daha coşkulu ve yaratıcı hissedebileceğiniz imkanlar var. Yaratıcı konular, yolculuklar sayesinde yeni şeyler keşfedebilirsiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün sizi etkileyen psikolojik nedenlere dikkat etmelisiniz. Başkalarından duygusal beklentilerinizi dengelemeye bakın.