25 Şubat 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün ailevi konulara ve duygusal durumlara daha hassas yaklaşabilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemeniz yararlı olacak.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Yakın çevrenizde olup bitenlerle, ailevi konular ve kardeşlerle daha fazla ilgilenme gereği duyabilirsiniz. Sözlerinizle de yaratıcı olabileceğiniz bir gündesiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün alışveriş yapmayı düşünüyorsanız, duygusal kararlar vermeye eğilimli olabilirsiniz. Aynı zamanda aileden destekler de söz konusu olabilir.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kişisel açıdan daha yaratıcı ve girişken olabilirsiniz. Ancak aşırı etki altında kalmanız da mümkün.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün ailevi nedenler daha bağlayıcı olabilir. Akılcı olmaya gayret etmelisiniz. Kimi zaman kabullenmeniz gereken koşullarla da karşılaşabilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Arkadaşlarla bir arada olmak, daha çok paylaşmak ve hassasiyet göstermek söz konusu olabilir. Duygularınızı daha kolay ifade edebilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Tatil günü olmasına karşın bugün sizi daha sorumlu ve aktif kılan durumlar gündeme gelebilir. Ailevi işlerle daha çok ilgilenebilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Sezgilerinizin daha güçlü olduğu ve bu yönde yaratıcı bir uğraş içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda uzaklar ve yolculuklar da gündeme gelebilir.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün sizi duygusal açıdan meşgul edebilecek hassasiyetler içindesiniz. Aynı zamanda düşüncelerinizde daha pozitif olmaya dikkat etmelisiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Eşinizle ilgili konularda daha özenli ve anlayışlı davranmaya ihtiyacınız olabilir. Karşınızdakileri de iyi dinlemeye gayret etmelisiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün Ay Yengeç burcunda ilerlerken, bazı zaman alan uğraşlar ve stresler söz konusu olabilir. Daha fazla hizmet ve fedakarlık söz konusu.