05 Mart 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Ay 16:22'ye kadar boşlukta. Bugün akşam saatlerine kadar oldukça duygusal tepkiler verme eğilimde olabilirsiniz. İlişkilerinizde sizin, eşiniz ya da ortağınızın ani duygu durumu değişiklikleri olabilir. Endişelenmeye ve tartışmaya olan eğiliminiz akşam saatlerinde sonra yerini daha mücadeleci bir ruh haline bırakacak. Bugün önemli kararlar vermek için pek uygun bir gün değil.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün işinizle ilgili iletişim kurduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizde sürtüşmeler olabilir. Stres yaratan ani durumlardan dolayı oluşabilecek tartışmaları alevlendirmekten sakınmalısınız. Sabah saatleri sağlık konularında atmanız gereken son adımları atabilirsiniz. Akşam saatleri evlilik ve ortaklıklarınızda bazı mücadeleleri de beraberinde getirebilir.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün kendinizi ifade ederken daha özenli davranmanız sizi gereksiz münakaşalardan koruyacaktır. Hobileriniz ve yaratıcı faaliyetleriniz ile ilgili yenilikler ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz. Çocuklarınızdan gelebilecek ani yardım istekleri olabilir. Akşam saatlerinde iş ortamınızda daha mücadeleci olabilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün de aile konuları sizin için ön planda olabilir. Günün ilk saatleri yaşayacağınız gelişmeler duygusal anlamda oldukça heyecanlandırabilir. Ancak ailenizle olan iletişiminiz gerginliklere ve ani duygusal tepkilere açık durumda. Akşam saatlerinde aşk hayatınızdaki bazı gelişmeler sizi mücadele etmeye yönlendirebilir. Hava karardıktan sonra daha tutkulu birine dönüşebilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Fiziksel ve zihinsel anlamda hareketli bir gün yaşayabilirsiniz. Gün içinde hızlı bir iletişim içinde olmanız gerekebilir. Atladığınız bazı konuları yetiştirmeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde ise aileye ve eve ait konularda daha çok mücadele isteyen durumlar ortaya çıkabilir. Bu konular sizi duygusal anlamda yeni kararlar almaya itebilir.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Para konularında ani ve beklenmedik hareketler yaşayabilirsiniz. Bu tutumunuz sizi destekleyen kişilerce doğru bulunmayabilir. Bugün finansal birikimleriniz ile ilgili yeni kararlar almak için doğru bir gün değil. Akşam saatlerinde yakın çevrenizi özellikle kardeşlerinizi sahiplenmeniz gereken, hareketli bir zaman dilimi içinde olabilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün beklentileriniz ve hassas olduğunuz konulara öncelik veren yeni kararlar alabilirsiniz. İmajınızı mesleki alana sıra dışı bir şekilde yansıtabilirsiniz. Fakat kişisel konularda plansız adımlar atmaktan kaçının. Akşam saatlerinde beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz. Para konularında hem stratejik hem de ölçülü olmalısınız.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün olayları kontrol etmek normalden daha zor gelebilir. Bir şeyleri bırakmak konusunda test edildiğiniz bir gün olabilir. Öğleden sonra tamamlanamayan durumlar stres yaratabilir. Dikkatiniz akşam saatlerinde yükselecek ve işlerinizi daha rahat yapabileceksiniz. İlerleyen saatlerde kişisel konular, işinizin önüne geçebilir.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün arkadaşlarınızla ve önem verdiğiniz gruplarla ilgili güzel gelişmeler yaşayıp, iyi vakit geçirebilirsiniz. Sosyal alanda bağlarınızı güçlendirebilir, yeni ve beklenmedik tanışıklıklar elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde bazı gizli kalan konuların ortaya çıkması önce canınızı sıkabilir. Ancak daha sonra olayların üstüne kararlılıkla gideceksiniz. Kötümserlikten uzak durun.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün kariyerinizde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Ani tepkiler vermemeye, gerilimlerden uzak durmaya dikkat edin. Gün içinde işler üstünüze yığılmış gibi hissetseniz de akşam saatlerinde kendinizi toplayıp bütün işlerin üstesinden geleceksiniz. Akşam saatlerinde geleceğinizle ilgili beklentilerinizi yenilemek üzere harekete geçebilirsiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün uzaklardaki kişilerle iletişiminizde gerginliklere ve beklenmedik kararlara hazırlıklı olmalısınız. Fikirler ve düşünceler alanda aydınlanma yaşayabilirsiniz. Görüşleriniz yabancı kişilerden gelecek farklı fikirlerle değişikliğe uğrayabilir. Akşam saatlerinde mesleki alanda hedeflerinize ulaşmak için daha mücadeleci olabilir, kararlı adımlar atabilirsiniz.