09 Mart 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün işlerinizi iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Öğle saatlerinde ikili ilişkilerinizde değişiklikler yaşanabilir. Programlarınızı güncellemek zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Geleceğiniz için alternatif planlar üretebilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün endişe duyduğunuz konularda daha fazla sıkıntı hissedebilirsiniz. Ortaklı konularda başarılı olmak için sorumluluk almanız gerekebilir. Finansal konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. İkili ilişkiler ön plana çıkabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Abartılı davranışlar sergilememeye özen gösterin.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün eşiniz veya ortaklı konularda sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi en iyi haline getirmek için hırs yapabilirsiniz. Gün içinde gelecek yönünde yeni kararlar alabilirsiniz. Eşinizle ilgili konularda değişiklikler olabilir. Karşıt fikirler oluşabilir. Tekrar programlanması gereken işler çıkabilir. Dengede kalmakta zorlanabilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün çalışma hayatınızdaki koşullarda değişiklikler olabilir. Kadınlarla ilgili konular stres yaratabilir. Sabah saatlerinde yeni kararlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda planladığınız alternatifler size iş yükü çıkarabilir. Öğle saatlerinde hızlı gelişen olaylara adapte olmalısınız. Keyif aldığınız işlere zaman ayırmaya çalışmalısınız.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerdeki değişken koşullara ayak uydurmanız gerekebilir. Sorumluluklarınızdaki yoğunluk kendinizi göstermeniz için iyi bir fırsat olabilir. İşlerinizde daha fazla mücadele etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz. Hobileriniz için harcama yapabilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Ev hayatınızla ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. Gün içinde programlarınız harici değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Kadınlarla ilgili hareketli koşullar olabilir. Emlak konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda başarı elde edebileceğiniz bir gündesiniz. Yaşanan abartılı olaylara karşı temkinli olmalısınız.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün yaşayacağınız zihinsel süreçler sizi yorabilir. Sorumluklarınızdaki artış sizi mücadele etmek zorunda bırakabilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Üstlerinizden alacağınız yardımlar toparlamanıza neden olacaktır. Yakın çevrenizde değişimler gündeme gelebilir. Bazı konuları sonuca bağlamak isteyebilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün parasal konulara dikkat etmelisiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınacağınız bir gündesiniz. Maddi kazançlarınızı değerlendirmek isteyebilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda mücadele gerektiren durumlar olabilir. İşlerinizde alternatif planlar yapmanız gerekebilir. Gidişattaki değişikliklerden etkilenmeyin.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün hassasiyet duyduğunuz konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Kişisel konularınızda daha mücadeleci olabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için enerjinizi toplamalısınız. Aşk hayatınızdaki değişimler sizi biraz etkileyebilir. Gelecek yönünde planlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başkalarıyla paylaşım içinde olabilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak iyi sonuçlar getirmeyebilir. Bazı konularda fazla fedakârlık yapmanız gerekebilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Değişimlere adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Sakin kalmaya özen gösterin.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün geleceğiniz yönünde kararlar almak isteyebilirsiniz. Kadınlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yaşadığınız değişikler sizi yeni planlar yapmaya zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Başarı için çok çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Öğleden sonra enerjiniz daha yüksek olabilir.