10 Mart 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Günün ilk yarısında uzaklar, yolculuklar ve hareket getiren konular olabilir. Ancak öğle sonrasında daha kararlı olmak durumundasınız.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Günün ilk yarısında duygusal açıdan karışık koşullarla, endişelerle karşılaşabilirsiniz. Öğleden sonra kendinizi daha iyi anlatabilirsiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Günün ilk yarısında eşinizle ya da ortaklı konular içinde tamamlanması gereken işler olabilir. Öğle sonrasında parasal işlerde daha ciddi düşünmelisiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Günün ilk yarısında tamamlanması gereken işler var. Öğleden sonra ortaklıklar, anlaşma gerektiren sorumluluklar dikkat çekmekte.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Günün ilk yarısında çocuklarla ilgili konular, sevdiklerinizle ilgili işler var. Ancak öğle sonrasında daha çok tamamlanması gereken sorumluluklar öne çıkabilir.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Günün ilk yarısında ev, ailenizle ilgili işlerle daha çok ilgilenebilirsiniz. Öğle sonrasında ise yaratıcı konulara zaman ayırmalısınız.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Günün ilk yarısında yakın çevrede hareket ve konuşmalar daha çok olabilir. Öğle sonrasında evle ilgili daha ciddi düşünceler içinde olabilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Günün ilk yarısında harcamalarınızda daha özenli olmaya bakın. Öğle sonrasında düşüncelerinizi gözden geçirmeniz, ciddi düşünmeniz gerekebilir.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Günün ilk yarısında kişisel konularda daha hareketli ve girişkensiniz. Öğle sonrasında parasal konular üzerinde daha ciddi durabilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Günün ilk yarısında henüz net olmayan koşullar olabilir. Ancak öğle sonrasında daha hızlı adımlar ve kararlar söz konusu.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Günün ilk yarısında kardeşler, yakınlar, görüşmeler daha önemli olabilir. Hedeflerinizde daha iyimsersiniz. Ancak öğle sonrasında daha gerçekçi hareket etmelisiniz.