12 Mart 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Ay bugün 18:35'ten sonra boşlukta. Bugün kariyerinizle ilgili konuların ön planda olacağı bir gündesiniz. Sorumluluklarınızda artış olabilir. Bazı güçlü kişilerle tanışabilir işe bakışınızı değiştirecek fikirler alabilirsiniz. Duygusal olarak baskılandığınızı ve stres altında olduğunuzu hissedebilirsiniz. Tamamlamanız gereken işlerinizi akşam saatlerine bırakmamakta fayda var.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Ay bugün 18:35'ten sonra boşlukta. Bugün fikir alanında yeni ve dönüştürücü bilgiler edinebilirsiniz. Yabancı ya da uzaktaki güçlü kişilerden önemli destekler alabilirsiniz. İdeolojik ya da felsefi tartışmalara girmekten kaçınmalısınız. Akşam saatlerini kişisel gelişiminiz için faydalı olabilecek bir kitabı okumaya ayırabilirsiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Ay bugün 18:35'ten sonra boşlukta. Bugün finansal konularda, borçlarınızı tekrar yapılandırmak ya da yeni para kaynakları bulmak için uğraşabilirsiniz. Sezgilerinizin güçlendiği bir zaman dilimi içindesiniz. Eşinizle ya da ortaklarınızla paylaştığınız varlıklarınızla ilgili gelişmeler olabilir, dikkat etmelisiniz. Bazı maddi konularda kısıntı ya da kesintiye gitmeniz gerekebilir.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Ay bugün 18:35'ten sonra boşlukta. Eşinizle veya sevgilinizle aranızda önceden yaşanmış bir tartışma varsa bugün daha toleranslı olmalısınız. Duygu dünyanız içinde baskılandığınızı hissedebilir, gergin bir gün geçirebilirsiniz. Karşıtlıklar ve meydan okumalarla karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinize boş vakit yaratabilirseniz bu size iyi gelecektir.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Ay bugün 18:35'ten sonra boşlukta. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. Hizmet verdiğiniz veya hizmet aldığınız konularda gergin ve yorucu bir süreç yaşanabilir. İşlerinizi akşam saatlerinden önce tamamlayıp, akşam saatlerinde evcil hayvanlarınızla vakit geçirmek size daha iyi gelecektir.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Ay bugün 18:35'ten sonra boşlukta. Yaratıcılığınızı gösterebileceğiniz hobilerinizle uğraşabilirsiniz. Çocuklarınızdan gelecek istekler ve beklentiler sizi gün içinde yorabilir. Stres yaratan durumlar olabilir. Aşk hayatınızda ilginç ve derin konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinizi ise çocuklarınızla vakit geçirmeye ayırabilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Ay bugün 18:35'ten sonra boşlukta. Bugün geleceğinizi güvence altına almanızı sağlayacak girişimlerde bulunabilirsiniz. Evinizi yenilemek, eviniz için yeni planlar yapmak için uygun bir gündesiniz. Akşam saatlerinde değişen koşullara ayak uydurmanın en iyi yolu temponuzu düşürmek ve vaktinizi ailenize ayırmak olabilir.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Ay bugün 18:35'ten sonra boşlukta. Düşünce yapınızda önemli değişim ve dönüşümlere açık bir göndesiniz. Olaylara vereceğiniz tepkilerde iş odaklı ve kararlı tavrınız öne çıkabilir. İletişimin arttığı bu günde görüşmeler ve anlaşmalar yapıyor olabilirsiniz. Hareketli geçecek günün sonunda yeni adımlar atmaya çalışmaktansa dinlenmeye vakit ayırmalısınız.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Ay bugün 18:35'ten sonra boşlukta. Bugün gelir gider dengeniz üzerinde yeni planlamalar yapabilir, fikirler üretebilirsiniz. Para yönetimi konusunda yeni bilgilere ve kazanımlara açıksınız. Bugün ayrıca yetenekli olduğunuz konularda daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Fakat akşam saatlerinde yeni finansal yatırım kararları almaktan kaçınmalısınız.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Ay bugün 18:35'ten sonra boşlukta. Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konulara eğilmek istemeniz ikili ilişkilerinizi etkileyebilir. Özellikle işinizle ilgili konularda daha tepkisel ve ısrarcı olabilirsiniz. Gün içinde sorumluluğunuz olan konuları toparlamak için enerjiniz yüksek. Fakat akşam saatlerinde girişeceğiniz işlerde sonuç alamayabilirsiniz. Akşam saatlerinde dinlenmeye vakit ayırın.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Ay bugün 18:35'ten sonra boşlukta. Bugün hayatınızda bazı yorucu ve yıpratıcı koşullar oluşabilir. Gözünüzden kaçan ve kontrolünüz dışı gelişen olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Bugün daha tavizkar olabilir, işlerinizi tamamlamakta zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerini ruhsal çalışmalara ve zihninizi dinlendirmeye ayırabilirsiniz.