15 Nisan 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Yeniay öncesinde kendimizi daha huzursuz hissediyor olabiliriz. Bugün düşüncelerinizde daha sakin kalmaya bakmalısınız. Kişisel konulara odaklanabilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Yeniay öncesinde kendimizi daha huzursuz hissediyor olabiliriz. Bugün elde olmayan nedenler yüzünden zorluklar yaşanabilir. Olayları kendi akışına bırakın.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Yeniay öncesinde kendimizi daha huzursuz hissediyor olabiliriz. Bugün gelecek yönünde yeni fikirler üretebilirsiniz. Ancak aceleci olmamalısınız.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Yeniay öncesinde kendimizi daha huzursuz hissediyor olabiliriz. Bugün oldukça aktif ve aceleci olabilirsiniz. Kişisel çatışmalara girmemeye bakın.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Yeniay öncesinde kendimizi daha huzursuz hissediyor olabiliriz. Düşüncelerinizi daha çok paylaşma imkanı var. Yolculuklar da dikkat çekebilir.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Yeniay öncesinde kendimizi daha huzursuz hissediyor olabiliriz. Bugün düşüncelerinizi sakinleştirmeye bakmalısınız. Korkularınızla yüzleşebilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Yeniay öncesinde kendimizi daha huzursuz hissediyor olabiliriz. Bugün eşinizle ve yakınlarınızla daha fazla ilgilenme ihtiyacı duyabilirsiniz. Tepkilerinize dikkat edin.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Yeniay öncesinde kendimizi daha huzursuz hissediyor olabiliriz. Bugün tamamlanması gereken işlere öncelik verebilirsiniz. Daha düzenli olmaya çalışmalısınız.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Yeniay öncesinde kendimizi daha huzursuz hissediyor olabiliriz. Bugün kendinizi ifade edebileceğiniz güzel zamanlar var. Açık hava sizi daha mutlu edebilir.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Yeniay öncesinde kendimizi daha huzursuz hissediyor olabiliriz. Bugün şahsi konulara ve evle ilgili işlere yönelebilirsiniz. Ailevi konular da hassas olabilir.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Yeniay öncesinde kendimizi daha huzursuz hissediyor olabiliriz. Bugün yenilikler ve yakın çevrenizde değişiklikler içindesiniz. Hızlı kararlar verebilirsiniz.