23 Nisan 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler olabilir. Bugün ilgilendiğiniz işlerde yeni temeller atabilirsiniz. Zevk aldığınız şeylere zaman ayırmak size iyi gelecektir. Hobileriniz ile ilgilenebilir, bu konuda para harcayabilirsiniz. Risk alacağınız konularda iki kere düşünmekte fayda var.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Gün içinde işlerinizde yapıcı enerjiler içinde olabilirsiniz. Kendinize duyduğunuz güvenle birçok işin altından kalkabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün aile içinde gerginlikler yaşanabilir. Geçmişte kalan konular gündeminizi etkileyebilir. İlerleyen saatlerde iletişimden kaynaklı sürtüşmeler yaşanabilir.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Ticari faaliyetlerinizde daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. Uğraştığınız işlerde kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde hareketlenmeler olabilir. Olası tartışmalardan kaçının. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle ilişkilerinizi sağlamlaştıracağınız zamanlar var.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Sabah saatlerinde kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Ani parlamalar olabilir. İşinizle ilgili konularda kendinize güveninizi ortaya koyacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Bu konuyla ilgili temeller atmak isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili dalgalanmalar olabilir. Parasal birikimlerinizi yönlendirmek için yeni arayışlara girebilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
İlişkileriniz bugün ön plana çıkabilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara daha fazla özen gösterebilirsiniz. Sağlıkla ilgili problemlerinizle ilgilenebilirsiniz. Bugün sağlamlaştırmak istediğiniz işlerinizle ilgili yapıcı enerjiler söz konusu. İlerleyen saatlerde yaşanabilecek sürtüşmelere karşı dikkatli olmalısınız.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Gün içindeki yapıcı enerjiler olayları daha rahat atlatmanıza yardımcı olacaktır. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı tartışma arasında kalabilirsiniz. Bu durum gün içinde gergin olmanıza neden olabilir. Ailenizle ilgili olaylar gündeminizi etkileyebilir. Çözüm bulamadığınız konulara karşı kabullenme içine girebilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
İş hayatınızda alacağınız destekleri göz ardı etmemelisiniz. Sabah saatlerinde gerginlikten çıkabilecek tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Gelecek beklentilerinizle ilgili temeller atmak isteyebilirsiniz. Kendinize duyduğunuz güven işlerinizi kolaylaştıracaktır. Arkadaşlarınızla birlikte plan yapmak keyfinizi yerine getirecektir.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Gün içinde ailevi konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kendinize duyacağınız güven ile hedeflerinize daha kolay ulaşabileceksiniz. İş hayatınızda uğraştığınız işlerle ilgili temelleri sağlamlaştıracağınız bir gündesiniz. Öğleden sonraki saatlerde gergin zamanlar yaşayabilirsiniz. Olayları büyütmeyin.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Gün içinde evinizle ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için etrafınızdakilerle daha fazla iletişime geçmek isteyebilirsiniz. Bu hareketlilik bazı sürtüşmelere de yol açabilir. Yeni ufuklara açılmak için yapıcı enerjiler söz konusu. Ruhsal olarak kendinizi tamamlanmış hissedebileceğiniz bir gündesiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Finansal konularınızı sağlamlaştırmak isteyebilir ve yeni temeller atabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullardan uzak durmanızda fayda var. Ortaklı konular gündeme gelebilir. Endişe duyduğunuz konularla ilgili gerginlik yaşayabilirsiniz. Kararlarınızı güvenle vereceğiniz bir gündesiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Kendinize güveniniz sayesinde ilgilendiğiniz işleri daha rahat halledebileceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde eşinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İkili ilişkileriniz de tartışmalar olabilir. Denge ve uyum içinde kalmaya özen göstermelisiniz. Sizi uğraştırabilecek konulara karşı biraz daha özenli davranmalısınız.