28 Nisan 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bu hafta sonunda karşıt burcunuz Terazi'de ilerleyen Ay, yakın beraberliklere ve ilişkilerinize daha hassas yaklaşabileceğinizi anlatıyor. Ortaklaşa konularda daha iyi bir dinleyici olmaya gayret etmelisiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bu hafta sonunda Terazi'de ilerleyen Ay, günlük işlerinizi daha çok düzene sokabileceğinizi anlatıyor. Aynı zamanda sanatsal uğraşlarla da ilgilenebilirsiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bu hafta sonunda Terazi'de ilerleyen Ay, aşk ve keyifli konuları gündeme getirmekte. Kendinizi daha iyi anlatabileceğiniz bir gündesiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bu hafta sonunda Terazi'de ilerleyen Ay, evinizle ve ailevi konularla daha yakından ilgilenebileceğinizi gösteriyor. Ancak evde daha sabırlı ve dengeli de olmaya bakmalısınız.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bu hafta sonunda Terazi'de ilerleyen Ay, kısa yolculuklar, ziyaretler daha fazla görüşme getirebilir. Duygularınızı daha çok ortaya koyabileceğiniz günlerdesiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bu hafta sonunda Terazi'de ilerleyen Ay, ortaklaşa bir kazanç içinde olabileceğinizi anlatmakta. Aynı zamanda başkalarından daha çok destek isteyebilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bu hafta sonunda burcunuzda ilerleyen Ay, kişisel girişimlere işaret etmekte. Kendinizle, sağlık ve düzeninizle daha yakından ilgilenebilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bu hafta sonunda Terazi'de ilerleyen Ay, bazı kapalı durumlara, gizli koşullara işaret edebilir. Duygusal etkilere daha açık günlerdesiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bu hafta sonunda Terazi'de ilerleyen Ay, arkadaşlıklar ve sosyal açıdan canlı bir gün getirmekte. Gelecek beklentiler, hedefler üzerinde durabilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bu hafta sonunda Terazi'de ilerleyen Ay, daha çok dikkat çekebileceğiniz ve kendinizi ortaya koyabileceğinizi açıklıyor. Ancak biraz daha sabırlı olmaya bakmalısınız.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bu hafta sonunda Terazi'de ilerleyen Ay, akıcı gelişmeler ve olumlu bir hava getirmekte. Bugün başkalarından çok şey öğrenebilirsiniz.