01 Mayıs 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Ortaklı para durumları sizi yorabilir. Gün içinde kriz yaratan durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlerleyen saatlerde koşullar daha rahatlayacaktır. Yeni ufuklara açılmak için kendinizi enerjik hissedebilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Finansal konularla ilgili kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Sabah saatlerinde eşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Uğraştıran durumlara karşı hazırlıklı olun. Öğleden sonraki zamanlarda yolculuklar ön plana çıkabilir. Yenilenme ihtiyacı oluşabilir Kendinizi keşfetmek ve düşüncelerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak isteyebilirsiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Sabah saatlerinde çalışma koşullarınız gündeminizi oluşturabilir. Sorumluluklarınızı çalışma arkadaşlarınızla paylaşmak size iyi gelecektir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmakta fayda var. İlerleyen saatlerde yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizde hareketlenmeler yaşayabilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Gün içinde çalışma hayatınızdaki yoğunluktan fırsat bulamayabilirsiniz. Hareketli ve yorucu koşullar sizi bekliyor olabilir. Çalışma arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenebilirsiniz. Güzel şeyler için yapacağınız harcamalar sizi keyiflendirecektir. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Geçmişte kalan konular gündeme gelebilir. Güven arayışı içinde kendi içinize dönebilirsiniz. Evinizle ilgili konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Öğleden sonra daha keyifli koşullar söz konusu. Eğlendiğiniz yerlerde olmak size iyi gelecektir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. İkili ilişkileriniz ön plana çıkacaktır.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Hareketli bir sabaha uyanabilirsiniz. Yazışmalar ve konuşmalar ön plana çıkabilir. Yakın ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Yabancılarla ilgilenmek durumlarla kalabilirsiniz Yorucu koşullara karşı dikkatli olmalısınız. İlerleyen saatlerde eğitim, medya gibi konular gündeme gelebilir. İlişkilerinizde dengede kalmak isteyebilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Finansal konularınız ile ilgili yapılandırma yapabileceğiniz bir gün. Başkalarından alacağınız destekler gün boyu işinize yaratacaktır. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Öğleden sonra yolculuklar gündeme gelebilir. Yakın çevrenizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Zihinsel konular artabilir.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün iletişim yönünden çok hareketli anlar yaşayabilirsiniz. İletişim yorucu bir hal alabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İlerleyen saatlerde yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. Başkalarından danışmanlık alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde uğraştıran konular söz konusu olabilir. Akışta kalın.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün elinizde olaylar sizin kontrolünüz dışında gelişebilir. İç sesinizi dinlemeniz gereken olaylar yaşayabilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen gösterin. İlerleyen saatlerde dikkatinizi kişisel olarak önem verdiğiniz konulara yönlendirebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapma isteği duyabilirsiniz. Beslenmenize dikkat edin.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Gelecek beklentilerinizle ilgili yolculuklar gündeme gelebilir. İş hayatınızda alacağınız destekler sabah saatlerinde sizi biraz rahatlatacaktır. . İlerleyen saatlerde yabancılar nedeniyle kayıplar yaşayabilirsiniz. Sosyal konularınız yorucu bir hal alabilir İçsel süreçler geçirebilirsiniz. Eşinizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Hedeflerinize ulaşmak için sorumluluk almak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda yorucu koşullar söz konusu olabilir. Üstlerinizle iletişiminize özen gösterin. İlerleyen saatlerde iş hayatınızla ilgili yeni planlamalar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Yeni yolculuklar gündeme gelebilir.