03 Mayıs 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Gün içinde bitirmeniz gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Ruhsal olarak daha fazla anlama ve öğrenme isteği içinde olabilirsiniz. Kararsızlık içinde yeni ufuklara açılma isteği içine girebilirsiniz. İlişkilerinizde çift taraflı durumlar yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için yakın çevrenizle ve ya arkadaşlarınız ile bir araya gelebilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi oluşturabilir. Endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Kriz yaratacak durumlardan kaçınmanızda fayda var. İkili ilişkilerinizde kararsızlık yaşayabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Uğraştığınız işlere yönelip kafanızı dağıtacağınız zamanlar olabilir.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Finansal konularda bitirmeniz gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Aşk hayatınızda çift durumlar yaşayabilirsiniz. Sonlanmalar tepkilere neden olabilir. Uyum ve denge arayışında olacağınız zamanlar var. Uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Finansal konularla da ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Ortaklı konulara karşı özenli yaklaşmalısınız. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi oluşturabilir. Aldığınız sorumluluklar sizi yorabilir. Uğraştığınız işlerde sonlanmalar yaşanabilir. İlişkilerinizde kararsızlık yaşayabilirsiniz. Kendinizi akışa bırakmaya çalışmalısınız.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Aşk hayatınızda kararsızlık içinde kalabilirsiniz. Bu durum bitişlere neden olabilir. Bugün uğraştığınız işlerde kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Kafanızı dağıtmak için keyif aldığınız şeyler için para harcamak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak için uygun koşullar oluşabilir. Hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Geçmişe ait konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ailevi konular gündeminizi oluşturabilir. Babanızla ilgili olayları ihmal etmemeye özen gösterim. İkili ilişkilerinizde sorgulamalar ve bitişler olabilir. Gün içinde güven arayışı içine girebilirsiniz. Uğraştığınız işleri bitirmek içinde çaba sarf edebilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Ortaklı konularda dikkat etmeniz gereken koşullar var. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Zekânızı kullanarak çözüm bulacağınız sorunlar gündeme gelebilir. İlişkinizde sıkıntılar yaşayabilirsiniz. İyi yönetemezseniz bitişler olabilir.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekle sorumluluklarınızı daha rahat yerine getirebilirsiniz. Gelirlerinizle ilgili dalgalanmalarla ilgilenebilirsiniz. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Ortaklı para konularına dikkat edilmesi gereken zamanlar var. Aşk konularında kendinizi kararsız hissedebilirsiniz. Bitirmeniz gereken işler olabilir.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Finansal sorunlarınızı çözmekte başkalarından destek alabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olacağınız zamanlar var. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular üzerinde yoğunlaşacağınız bir gündesiniz. İkili ilişkilerde bitişler olabilir. Bedeninize ait konulara daha dikkatli yaklaşmalısınız. Bitirmeniz gereken işlere yoğunlaşmalısınız.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün olaylar kontrolünüz dışında gelişebilir. İlişkinizde çift taraflı durumlar oluşabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar gerçekleşebilir. Sıkıntı duyduğunuz konuları bitirmek için istek duyabilirsiniz. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar olabilir. Daha çok bitirilmesi gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Finansal konulara dikkat etmeniz gerekebilir. İş hayatınızda bitirmeniz gereken işleri toparlamanız için iyi bir gün. Başkalarından aldığınız desteklerle bunu rahatça halledebileceksiniz. İlişkinizde yaşanan sıkıntılar, gelecek beklentilerinizi etkileyebilir. Arkadaşlarınızla sosyalleşerek biraz kafanızı dağıtmak isteyebilirsiniz.