08 Mayıs 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
İş arkadaşlarınızın desteği ile yarım kalmış işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aynı meslek grubundan insanlarla program yapabilirsiniz. Bazı konularda aldığınız destekler sizi rahatlatabilir. Bugün geleceğinizle ilgili yeni fikirler gündeme gelebilir. Beklediğiniz durumlarla ilgili yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Yine de karar almakta acele etmeyin.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
İş hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizle ön planda olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde iş arkadaşlarınızdan alacağınız destekler, yapacağınız takım çalışmaları sizi istediğiniz duruma gelmenize yardımcı olabilir. Üstlerinizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. İdeolojik konular önem kazanabilir.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
İşlerinizde daha fazla konu ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamak için takım çalışması yapabilirsiniz. Bugün farklı konularda kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. İlginizi çeken konular için daha fazla şey öğrenebilirsiniz. Ani yolculuklar planlayabilirsiniz. Duygusal konularda değişim yaşayabilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün içinde aldığınız sorumluluklar nedeniyle yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. Ortaklı işlerde başarı gösterebilmeniz için işlerinizi yeniden harekete geçirmeniz gerekebilir. Değişen koşullar içinde kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. Endişe duyduğunuz konularda daha fazla sabır göstermeniz gerekebilir. Geleceğinizle ilgili önemli kararlar vermeyin.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
İş hayatınızda teknik konularda sıkıntı çıkabilir. Bazı işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamak için fırsat yaratmalısınız. Eşinizle ilgili konularda özenli olmanız gerekebilir. Ev konularında daha yoğun koşullar oluşabilir. İkili ilişkilerinizde dengeyi yakalamak zorlaşabilir. Uğraştıran durumlar söz konusu.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Çalışma arkadaşlarınızla birlikte organize olmanız gereken işler gündeme gelebilir. Bugün çalışma ortamınızdaki konular sizi yorabilir. Sorumluluklarınızda artabilir. Yabancılarla ilgili konularda dikkatli olmalısınız. Sizi yıpratan koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz önem kazanabilir.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Finansal konularda bazı konuları tekrar gündeme almanız gerekebilir. Harcamalarınıza özen göstermenizde fayda var. İşlerinizde başkalarına destek verebilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcı olduğunuz işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Gün içinde çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Eşinizle konuşmalarınızda yanlış anlamalara dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha temkinli davranmanızda fayda var. Geçmişe ait konuları çözmeniz gerekebilir. Evinizde yapılması gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Ailenizle ilgili konuları toparlamak isteyebilirsiniz. Bu konularda başkalarından da fikir alabilirsiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Fikirlerinizi daha fazla insana ulaştırma fırsatı yakalayabilirsiniz. Yaptığınız görüşmelerde beklemediğiniz katılımlar gerçekleşebilir. Çalışma hayatında işlerinizi tekrardan ayarlamak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde zihinsel düşüncelerin daha aktif olması söz konusu. Yakın çevrenizdeki konulara yoğunlaşabilirsiniz. Beklemediğiniz yerlerden haberler gelebilir.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün bütçenizi planlamak isteyebilirsiniz. Parasal konularda daha ölçülü davranamaya özen gösterin. Fikirlerinizi yaymak için daha tutkulu olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinize başkalarını dâhil edebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi geliştireceğiniz alanlara yönelebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda daha istekli olabilirsiniz. Sevdiklerinizle programlar yapabilirsiniz. Yeni başlangıçlar için hazırlanabilirsiniz. Emlak ile ilgili konular sizi zorlayabilir.