10 Mayıs 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
İş hayatınızda alacağınız destekler işlerinizi kolay bitirmenizi sağlayabilir. Gün içinde sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylar olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden işlerinizde aksaklıklar yaşayabilirsiniz. İçinize dönmek, kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza vakit ayırmak size iyi gelecektir. Akışta kalmaya özen gösterin.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Uğraştığınız işle ilgili sorumluluklarınızı tamamlayabilmek için alternatif planlar yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha kolay ilerleyebilirsiniz. İşlerinizi tamamlayabilmek için şartlar lehinize çalışıyor. Gelecek planlarınız ile ilgili alternatif projeler üretebilirsiniz. Sosyal konular ile ilgilenebilirsiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün hedeflerinize ulaşmak için daha farklı planlar yapabilirsiniz. Gelecek yönündeki projelerinizde olumlu geri dönüş alabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde daha fazla efor sarf edebilirsiniz. Otorite figürleriyle iletişiminize özen göstermeniz de fayda var. Bürokratik engellere karşı dikkatli olun. Annenizle, ailenizle ilgili konular da gündeme gelebilir.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
İş hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için mücadele içinde olabilirsiniz. Yeni ufuklara açılmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Özgürleşmek için planlar yapabilir, seçtiğiniz bir konu üzerinde eğitim almaya başlayabilirsiniz. İnandığınız konuları paylaşmak için çevrenizle iletişim halinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşmak size iyi gelebilir.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Geleceğiniz ile ilgili yeni planlar yapabilirsiniz. Yenilenme ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Ortaklı konular gündeminizi oluşturabilir. Finansal konularınız ile ilgili yeni bir planlama yapabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konularda daha dikkatli olmanızda yarar vardır. İşlerinizde bürokratik engellere takılabilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Hedeflerinize ulaşmak için alternatif programlar yapabilirsiniz. Takip ettiğiniz işlerinizde daha dikkatli olmanızda fayda vardır. Gün içinde yapacağınız anlaşmaları iki kere kontrol ederek yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde denge kurmak istediğiniz bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Annenizle ilgili konular göz ardı etmeyin.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. İşleriniz ile ilgili plan ve projelerinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. İşiniz ile ilgili eğitim almak isteyebilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalı, kolaylaştırmak için fikirler üretebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte alternatif planlar yapmak uğraştığınız işler yönünden faydalı olabilir.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Uğraştığınız işlerde göz önünde olmak sizi iyi hissettirecektir. Kendinizi ifade etmek istediğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Gelecek yönünde atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Keyif aldığınız yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirebilir ve onlar için harcama yapabilirsiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
İş hayatınızda yapmış olduğunuz plan ve projelerin olumlu sonuçlanması keyfinizi arttıracaktır. Ailevi konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Geçmişte kalan konular gündeminize gelebilir. Kendi iç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. Gün içinde güven arayışınız olabilir. Babanızla ilgili konulara odaklanabilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
İş hayatınızdaki sorumluluklarınız gününüzün yoğun geçmesine sebep olabilir. İletişim trafiğiniz artabilir. İşlerinizi tamamlamak için kendinize fırsat tanımalısınız. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Gelecek yönünde yeni alternatif planlar yapabilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinize vakit ayırmak size iyi gelecektir.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
İş hayatınızın geleceği ile ilgili yeni projeler geliştirebilirsiniz. Ticari anlaşmalara özenli yaklaşmanız yararınıza olacaktır. Maddi konularla ilgili sorumluluklar almak zorunda kalabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanarak daha kolay ilerleyebilirsiniz. Gün içinde başkalarından gelecek desteklerle işlerinizi kolayca tamamlayabilirsiniz.