13 Mayıs 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün yenilikler ve ani düşüncelerle hareket edebilirsiniz. Ancak Ay küçülürken istediklerinize hemen kavuşmanız pek kolay olmayabilir.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün Ay'ın ışığı küçülürken, şansınızı aşırı zorlamamalısınız. Bazı haberler, değişiklikler gündeminizi aniden değiştirebilir.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün fikir alışverişleri ve arkadaşlıklar açısından canlı ve yenileyici olabilir. Pozitif değişikliklere odaklanmaya bakmalısınız.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Hafta sonu olmasına karşın bazı işler ve sorumluluklar hızlı davranmayı gerektiriyor olabilir. Duygusal alanda daha sakin kalmaya bakmalısınız.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün yeni insanlarla karşılaşmak ve yaratıcı uğraşlara zaman ayırmak keyifli olabilir. Sevdiklerinizle, uzaklarla daha yakından bağlantı içinde olabilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bazı endişe veren konular, haberler, ani gelişmeler söz konusu olabilir. Düşüncelerinizde daha yapıcı olmaya gayret etmelisiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün eşinizle ilgili konularla daha çok zaman harcayabilirsiniz. Ortaklı konularda gereksiz tartışmalara girmemelisiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Eğer gününüzü iyi planlarsanız, son derece üretken olabilirsiniz. Ancak ani haberler günün akışını da değiştirebilir.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün aşkta ve çocuklarla ilgili konularda daha cesur ve yaratıcısınız. Duygularınızı ortaya koymakta zorlanmayacak, samimi davranabileceksiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Evde ve yakınlarla ilgili konularda yenilikler hızlı davranmayı gerektiriyor olabilir. Hareket ve iletişim halinde olacağınız bir gündesiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün yeni haberler, görüşmeler ve yazışmalar özellikle dikkat çekici olabilir. Yeni fikirlere de çok açık bir gündesiniz.