21 Mayıs 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bu İş hayatında, yeni bir projeye başlamak isteyebilirsiniz. Bir projenin sorumluluğunu üstlenebilirsiniz. Ancak düşüncelerinizi sert bir şekilde ifade etmemeye bakın. İkili ilişkilerinizde davranışlarınızdan dolayı, gerginlik yaşayabilirsiniz. Bazı olaylar kontrolünüz dışında gelişebilir. Olaylara karşı dengede kalmanız gerginlikleri çözecektir.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Sosyal statünüze ve kariyerinize önem vereceğiniz bir gündesiniz. Bu konuda, planlamalar yapabilirsiniz. Belirlediğiniz hedefe adım adım yaklaşmanız mümkün. Aynı zamanda babanız veya aileniz ile ilgili, önemli konular gündeminize gelebilir. Hayatınızı daha keyifli bir hale getirmek için planlar yapabilirsiniz. Maddi olarak, yatırımlar da gündeme gelebilir.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
İş hayatınızda, fikirlerinizi ve düşüncelerinizi net bir şeklide ifade edebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için yeni planlar yapabilirsiniz. Kardeşleriniz veya yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelip, keyifli anlar geçirebilirsiniz. Kısa yolculuklar yeni düşünceler getirebilir. Maddi olarak, biraz daha temkinli olmaya bakmalısınız.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün uğraştığınız işleri tekrar gözden geçirebilirsiniz. İşinize daha verici bir şekilde yaklaşabilirsiniz. Sosyal faaliyetler de iyi gelecek. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda vardır. Ailenize karşı daha hassas olmak gerekebilir. Çocuklarınızın ihtiyaçları ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Eşiniz veya sevgilinizle yeni planlar da mümkün.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün kendinizi, her ortamda oldukça iyi ifade edebilirsiniz. Yeni başlangıçlar için ideal bir gün olabilir. Finansal konularınızı gözden geçirebilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Tiyatro, sahne, güzel sanatlara ilgili duyabilirsiniz. Etkinliklere katılmak için, daha istekli olabileceğiniz bir gündesiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinizi ve düşüncelerinizi ortaya koyabilirsiniz. Bu düşüncelerinizi yakın çevreniz ile paylaşmak keyif verici olabilir. Duygularınızı daha kolay paylaşacaksınız. Aşk hayatınız da hareketlilik olabilir. Arkadaşlarınız ile birlikte, keyifli planlar yapabilirsiniz. Kısa yolculuklara çıkmak isteyebilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Maddi kaynaklarınızla ilgili, gelişmelerle ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Yaptığınız işlere, estetik katmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizden, doyum alabilirsiniz. Sevdiklerinizle keyifli planlar yapmak, sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Lüks olan her şey ilginizi çekebilir. Harcamalarınızda dengeyi kurmanız, sizi finansal sıkıntıdan kurtarabilir.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün işinizde başarıya odaklanabilirsiniz. Bu konuda daha inatçı ve iddiacı olabilirsiniz. Gösteriş yapmaktan, cömert olmaktan kaçınmayabilirsiniz. Finansal anlamda, yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak ikili ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Size ait hissetmediğiniz duyguları sonlandırabilirsiniz. Yakın çevrenizde değişiklikler olabilir.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Gelecek ile ilgili planlarınızda, heyecan duyabilirsiniz. Hemen, eyleme geçmek isteyebilirsiniz. Planlarınızı hayata geçirirken, sabırlı olmakta fayda vardır. Aşk hayatınızda, hareketli anlar yaşanabilir. Keyfinize düşkün olabileceğiniz bir gündesiniz. Finansal olarak aşırı harcamalara dikkat. Maceracı bir ruh haline girebilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
İş hayatınızdaki yoğunluk, özel hayatınızı etkileyebilir. Hayattan keyif almanız, zor olabilir. Karşınıza çıkan fırsatları maddi kazanca ve sosyal pozisyona çevirebilirsiniz. Finansal konular, sizin için ön planda olabilir. Hedeflerinize daha emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Bu yoğun tempodan sonra, sosyalleşmek de mümkün.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün çalışma arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bu konuda, bir toplantı düzenleyebilirsiniz. Düşüncelerde fikir ayrılıkları olabilir. Sizi yoran, yıpratan konulara karşı, dikkatli olmanızda fayda vardır. Ailenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Günün yorgunluğunu atmak için, arkadaşlarınızla plan yapmak isteyebiliriz.