23 Mayıs 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Yaptığınız işlerinizle ilgili, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni bir projeye ya da yeni bir işe başlayabilirsiniz. Başladığınız işlerinizde, özenli ve titiz çalışmalar başlatabilirsiniz. Yapacağınız ortaklık konularında, kaynaklarınız ile ilgili mücadele içine girebilirsiniz. Fikir ayrılıkları yaşanabilir. Risklere karşı dikkatli olmanızda fayda vardır.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Başlattığınız projelerinizi, geliştirmek için planlar yapabilirsiniz. Takım çalışmalarına önem verebilirsiniz. Yurt dışı ve yabancılarla ilgili konulardan, kazanç sağlayabilirsiniz. Yurt dışında, seminerlere katılabilir veya eğitim alabilirsiniz. Bu seyahatler size keyif de verebilir. Ancak ikili ilişkilerinizde, iletişim konusunda, eleştirici bir tutumda olabilirsiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
İş hayatınızda yoğun bir gündeminiz olabilir. İletişim alanınızda, hareketlenmeler olabilir. Ortak yürütülen projeler veya işlerinizde, hızlı sonuçlar alabilirsiniz. Bilgilerinizi pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. İfadeleriniz açık ve net olabilir. Maddi olarak, harcamalarınızda tutumlu olabilirsiniz. Aileniz ile ilgili konularınıza öncelik verebilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
İş ortamınızda gerginlikler olabilir. Yapıcı olmanızda yarar vardır. Geleceğiniz ile ilgili konularda, plan yaparken endişeli olabilirsiniz. İç dünyanıza dönebilirsiniz. Duygularınızı, kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Empati yeteneğinizi kullanarak, bu duygulardan kurtulmaya gayret edin. Kardeşlerinizle birlikte olmak, beraber program yapmak size iyi gelebilir.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Yeteneklerinizi, maddi kazanca çevirmek için, planlar yapabilirsiniz. Ortaklı konularda, yapılacak olan anlaşmalara dikkat edilmelidir. Bu konuda, planlı hareketleriniz, yaptığınız iş de parlamanızı sağlayabilir. Düşüncelerinizde daha çok ben merkezli olabilirsiniz. Bu nedenle, ikili ilişkilerinizde, beklediğiniz ilgiyi göremeyebilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Yönettiğiniz veya sorumlu olduğunuz, işlerinizle ilgili ön plana çıkabilirsiniz. Projenizin detaylarını, açık ve net anlatabilirsiniz. İletişim konularında, ayrıntılı anlatımlarınız olabilir. Birden çok işle ilgilenebilirsiniz, araştırmalar yapabilirsiniz. Kişisel açıdan, önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelebilir.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün uğraştığınız işlerde, kişisel yeteneklerinizi ortaya koymanız gerekebilir. Maddi kaynaklarla ilgili, konulara eğilmek ve bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen olaylarla ilgilenebilirsiniz. Özel ilişkilerde arabuluculuk yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizle beraber olmak, planlar yapmak size iyi gelebilir.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Yazışma ve konuşmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Yapmak istediklerinizi, sıraya koyabilirsiniz. Projeleriniz için, detaylı çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Geleceğiniz ile ilgili planlarınızda, endişeli olabilirsiniz. Kalabalık ortamlarda bulunabilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Gelecek ile ilgili planlarınızı yaparken, daha sabırlı ve öz verili, olmanızda fayda vardır. Detaylı bir şekilde plan yapmanız, başarıya giden yolda, size yardımcı olacaktır. Bugün tutkuyla yaptığınız şeyleri, kontrollü bir şekilde yapmanız sizi olası problemlerden kurtarabilir. Seçtiğiniz alanda otoriteye ulaşmak için sağlam adımlar atmalısınız.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Yabancılarla ilgili, organizasyon gerektiren işlerle uğraşabilirsiniz. Yoğun bir şekilde, bu işe odaklanabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmanız gerekebilir. İkili ilişkilerinizde, daha korumacı olabilirsiniz. Çocuklarınıza dair konularla ilgilenebilirsiniz. Kendinize, zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için, harcamalar yapabilirsiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız, gündeminizi etkileyebilir. Detaylı bir planlama ya da yaratıcılığınızı kullanarak, işlerinizi halledebilirsiniz. Kendinize özgün düşüncelerinizde, sabit olabilirsiniz. Sosyal hayatınızda, çeşitli organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz. Ortak paylaşım gerektiren konularda, katı tutum içine girebilirsiniz.