24 Mayıs 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
İşlerinizle ilgili yeni başlangıçlar, yapmak isteyebilirsiniz. Yeni bir projeye başlayabilir, yeni bir işe girmek ya da iş kurmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde gergin anlar yaşanabilir. Yapıcı olmakta yarar vardır. Ortaklık ve ilişkilerinizde, dengede olmaya özen göstermelisiniz. Maddi konularda riskler oluşabilir. Dikkatli tercihler yapılmalıdır.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Çalışma ortamınızda, sakin bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularınızda, yeni planlamalar yapabilirsiniz. Mevcut akışı değiştirmek, isteyebilirsiniz. Ortaklı para konuları, gündeminizde olabilir. Eşinize veya ortaklarınıza, para kazanma konusunda, destek olabilirsiniz. Yatırımları yönlendirebilirsiniz. Ancak planladığınız konularda harekete geçmek kolay olmayabilir.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Yeni ufuklara, açılmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Öğrenmek ve keşfetmek için, yeni yollar bulacaksınız. Felsefi, kültürel, dinsel konulara ilgi duyabilirsiniz. Yeni kişiler tanımak, değişik yerler keşfetmek için, yolculuklar yapabilirsiniz. Maddi konularda, plansız harcamalar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınız ya da yakın çevrenizle planlar yapabilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
İş hayatınızda, aldığınız sorumlulukları, yerine getirmek için, alternatif yollar deneyebilirsiniz. İş konusunda, alacağınız tepkiler, sizin için çok önem taşıyabilir. Maddi konularda, dengeyi bulmaya çalışabilirsiniz. Ev ve aile ortamında, keyifli anlar geçirmek için küçük değişiklikler, dokunuşlar yapabilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
İş yerinizde ve özel hayatınızda, sosyal ortamlar, oluşturmak isteyebilirsiniz. Yeni sosyal gruplar kurabilirsiniz. İş hayatınızda, alacağınız desteklerle, daha rahat ilerleyebilirsiniz. Kardeşleriniz ile beraber, keyifli planlar yapmak isteyebilirsiniz. Eviniz ile ilgili alışveriş yapabilirsiniz. Lükse olan ilginiz sebebi ile harcamalarınız artabilir.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Yaratıcılığınızı kullanacağınız, işlere yönlenmek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizin fikirlerine, önem verebilirsiniz. Kontrolünüz dışında, gelişen konular olabilir. Finansal konularda, ortaklarınızla yaptığınız görüşmelerinizde, dikkatli olmanızda fayda vardır. Planlı yapılan bütçeleme, size katkı sağlayabilir. Kişisel bakım için harcamalar yapabilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Uğraştığınız işlerde, yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kendinize, yakın hissettiğiniz bir kişiyle, ortak bir girişimde bulunabilirsiniz. İlişkilerinizde, keyifli ve huzurlu olabileceğiniz bir gün. Sizin için önemli olan konularda, hassasiyet gösterebilirsiniz. Günün sonlarına doğru sevdiklerinizle birlikte keyif alacağınız planlar yapabilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Çalıştığınız alanda, projelerinizi sağlam bir zemine, oturtmak isteyebilirsiniz. Bu konuda kendinize özgü, planlar yapabilirsiniz. Ortaklık konuları, sizin çok tercih etmediğiniz konular arasında olabilir. İşlerinizi tek başınıza ve planladığınız, doğrultuda yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde gergin anlar yaşanabilir. Keyfiniz için harcamalar yapabilirsiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Hareketli bir gündesiniz. Konuşma ve yazışmalar, yoğun bir gündem oluşturabilir. Ortaklık konularınızda, planladığınız işleriniz olumlu sonuçlanabilir. İkili ilişkilerinizde, keyifli ve bol paylaşımlı anlar yaşanabilir. Akşam için özel bir program yapabilirsiniz. Önsezileriniz bugün kuvvetli olabilir. Harcamalarınızda, aşırıya kaçabilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız, işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Ortak yürütülen projelerde, elde edeceğiniz başarılar, kariyeriniz açısından, büyük bir öneme sahip olabilir. Ailenize olan düşkünlüğünüz, korumacı yanınızı, daha baskın bir hale getirebilir. Çocuklarınıza zaman ayırabilir, sosyal etkinliklere götürebilirsiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Yarım kalan işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Yeni projelerinize, farklı bakış açıları getirerek, başlayabilirsiniz. Finansal konularda, kazancınızı arttıracak işlere yenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde, yaratıcı ve keyifli anlar, yaşayabilirsiniz. Sosyal etkinliklere katılmak için, planlar yapabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz.