25 Mayıs 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız artabilir. Yeni projeler için çalışmalara başlayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizin, gündeminizi etkileyeceği bir gündesiniz. İlişkilerde dengeler sarsılabilir. Gün içinde uyum ve denge, arayışı içinde olabilirsiniz. İsteklerinizde benmerkezci olabilirsiniz. Maddi konularınızda, aşırı harcamalar yapabilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
İşlerinize odaklanacağınız bir gün. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Ortaklı konularda, aileden ya da yakın çevrenizden, gelecek olan, miras konularıyla ilgilenebilirsiniz. Finansal durumunuz hareketlenebilir. Riskli durumlar oluşabilir. Dikkatli olmakta fayda vardır. Arkadaşlarınızla birlikte program yapmak size iyi gelebilir.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Hayatınıza yenilikler katmak isteyebilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Mistik konular, dikkatinizi çekebilir. İlginizi çeken bir konuda, eğitim almak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Örneğin bir tatil planı yapabilirsiniz. Maddi konularda harcamalarınızı dengelemek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınız ile keyifli etkinliklere katılabilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
İş hayatınızdaki sorumluluklarınızı, çok daha rahat, üstesinden geleceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizle ilgili konular, ön plana çıkabilir. Ailevi konular gündeminizi etkileyebilir. Çocuklarınızı sanatsal, etkinliklere götürmek için, plan yapabilirsiniz. Finansal konularınızı dengelemek isteyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Çalışma arkadaşlarınızdan gelecek destekler sizi rahatlatacaktır. İkili ilişkilerinizde, abartılı olmamaya çalışın. Keyif aldığınız uğraşlarınız için, harcamalar yapabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınız veya kardeşlerinizle, keyifli anlar geçirebilirsiniz. Babanızın sizin desteğinize ihtiyacı olabilir.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
İş ortamınızda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Çalışma ortamınızı, daha keyifli hale getirebilirsiniz. Sizin kontrolünüz dışında, gelişen olaylar olabilir. Sezgilerinizin kuvvetli olması, sorunları hızlı çözmenizde yardımcı olacaktır. İç sesinize kulak verebilirsiniz. Bugün kendinizi, daha özgürlük hissi içinde bulabilirsiniz. Sosyal ortamlarda olmak, keyif verebilir.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
İş hayatınızda iletişiminizin kuvvetli olması isteklerinizi net bir şekilde ifade etmeniz, istediğiniz başarıya sizi ulaştırmaktadır. İkili ilişkilerinizde daha özgür olmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Finansal konularda, ortaklı ilişkiler içinde olabilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
İş hayatınızda, başkalarından alacağınız destekleri doğru kullanmalısınız. İyi bir strateji belirleyebilirsiniz. Finansal olarak, harcamalarınızı dengelemek isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili, gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanmanız, işlerinizi kolaylaştıracaktır. Başkalarına bağımlı olmak sizi yorabilir.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Çalışma hayatınızda, sorumlu olduğunuz konularda, kendinizi çok daha iyi ifade edebilirsiniz. Uluslararası ilişkilerinizde, yapıcı ve sonuç odaklı olabilirsiniz. Keyif alacağınız harcamalardan, kaçınmayacaksınız. İlişkilerinizde özgürlük isteyebilirsiniz. Sosyal ortamlarda bulunmak, etkinliklere katılmak isteyebilirsiniz. Şanslı bir gündesiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Görev ve sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte sorumluluklarınıza yoğunlaşabilir, aksiyon alabilirsiniz. Ortak paylaşılan konularda, dikkatli olacağınız bir gün. Akşama doğru, kendiniz için bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Eşinizle birlikte, sosyal faaliyetlere katılmak isteyebilirsiniz. Tatil palanı yapabilirsiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün yaratıcılığınızı, kullanmak isteyeceğiniz, işlere yönelebilirsiniz. Planlı olmanız işlerinizi kolaylaştıracaktır. Gün içinde, aşk hayatınız ön plana çıkabilir. Kendinizi rahatça ifade edeceğiniz, yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Radikal kararlar alabilirsiniz. Akşama doğru, keyif alacağınız programlar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz.