29 Mayıs 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
İş yerinizde yabancılarla ilgili yeni projelere başlangıç yapmak için uygun bir gün olabilir. Bu başlangıç kariyeriniz açısından olumlu gelişmelere işaret. Kendinizi ifade ederken ılımlı olmaya özen göstermenizde yarar vardır. Risklere açık olacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yakın çevrenize karşı çocuksu ve iç güdüsel davranışlarınız olabilir.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
İş ortamınızda pratik olmanız işlerinizi kolayca sonuçlandırmanızı sağlayacaktır. Kazançlarınızı arttırmak, planlamak çalışma motivasyonunuzu yükseltecektir. Ortak paylaşım gerektiren konularda esnek olmanız olası problemleri çözecektir. Yükselen enerjinizi dengelemek için, doğa ile baş başa kalacağınız ortamlar seçmeniz size iyi gelecektir.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Uğraştığınız işlerle ilgili fikirlerinizi genişletebilirsiniz. Ticaret konularında atılım yaparken ani kararlardan kaçınmanızda fayda vardır. İkili ilişkileriniz bugün ön plana çıkabilir. İlişkilerinizde rahat ve özgür olmak isteğiniz gerginlik yaratabilir. Tolerans göstermeniz gereken olaylar olasıdır. Felsefi konular ile yüzeysel ilgilenmek kafanızı dağıtacaktır.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
İşlerinizi toparlayabilmek için bir planlama yapmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Eğitim ve felsefe konuları ilginizi çekecektir. Bu konuda yapacağınız araştırmalardan keyif alırsınız. Farklı kültürlere içsel olarak merak duyabilirsiniz. Ailenizle ilgili geçmişe dair sohbetler sizi rahatsız edebilir. Arkadaşlarınızla beraber etkinliklere gidebilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
İş yerinizde yapacağınız çalışmalar, yabancı firmalarla yapılacak olan anlaşmalara yönelik olabilir. Bu konuda kişisel yeteneklerinizi ön plana çıkartmanız yararınıza olacaktır. İkili ilişkilerinizde değişken bir ruh halinde olmanız olasıdır. Çocuklarınızın eğitim konuları ile ilgilenebilir gelişmeleri için planlar yapabilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
İşleriniz ile ilgili detaylara dikkatinizi vermekte zorlanabilirsiniz. Zihninizin dağınık olması muhtemel. Ailenizle ilgili konuları, geçmişi daha çok merak edebilirsiniz. Bu konuda araştırmalar yapmak merakınızı giderecektir. Eğitim ile ilgili konular da gündeminize gelebilir. Yarım kalan eğitiminizi tamamlamak için plan yapabilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
İş veya eğitiminiz ile ilgili arkadaşlarınızla yurt dışına gidebilirsiniz. Farklı bir kültürde olmak vizyonunuz açısından yararlı olacaktır. Gittiğiniz ortamlarda yeni kişilerle taşınıp hoş vakit geçirmeniz olasıdır. Yakın çevrenizle iletişiminiz keyifli olacaktır. İkili ilişkilerde uyum içinde olmanız keyfinizi yerine getirecektir. Sevdiğinizle plan yapabilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
İş hayatınızda uluslararası bağlantılarınızdan alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yöneltebilirsiniz. Bu yeteneklerinizi maddi kazanca çevirmek için planlar yapmanız olasıdır. Sevdikleriniz konusunda kıskanç bir tutum içinde olabilirsiniz. Gergin anlara karşı kontrolcü olmanızda fayda var.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Uluslararası bir eğitim almak, seminer vermek veya toplantılara katılmak sizi heyecanlandıracaktır. Geleceğe yönelik planlarınızda yurt dışında yaşamak isteyebilirsiniz. Ufkunuzu genişletmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırsınız. Yüksek eğitime olan hevesiniz sizi devamlı yeniliyor.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Sorumlu olduğunuz işleri yönetirken riskli durumlar söz konusu olabilir. Analitik düşünme yeteneğinizle bu durumu kritik ederek çözeceksiniz. Maddi konularınızda daha disiplinli olmaya özen göstermeniz yararınıza olacaktır. Çalışma arkadaşlarınızla mesafeli olmanız gereksiz iletişimi sonlandırabilir. İş amaçlı seyahatlere çıkabilirsiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
İş yerinizde yurt dışı bağlantılarınız ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Alacağınız destekler işlerinizin hızlı sonuçlanmasını sağlayacaktır. Yakın çevrenizle içli, dışlı olmak isteyemeyeceksiniz. Daha özgür olmak isteyeceğiniz anlar var. Marjinal ve farklı konular dikkatinizi çekecektir. Bu konularda araştırma yapmaktan keyif alacaksanız.