30 Mayıs 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Yeni yollar keşfetme isteği içinde olabilirsiniz. Yolculuklar planlamak size keyif verecektir. Kendinizi ifade ederken yumuşak cümleler kurmanızda fayda vardır. İkili ilişkilerinizde risk almamaya özen göstermelisiniz. Yaratıcı ve eğlenceli yanınızı ortaya çıkartmak her iki taraf içinde daha keyifli olacaktır. Sportif faaliyetlerde kazalara dikkat.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
İş ortamınızda bilgilerinize kullanarak pratik çözümler üretmeniz olasıdır. İş yerinizde güven duyacağınız kişilerle beraber çalışmak motivasyonunuzu yükseltecektir. Maddi kazanç konularında elinizdeki imkânları değerlendirebilirsiniz. Risklere karşı dikkatli olmanızda fayda vardır. Yemeye aşırı düşkünlük mümkündür.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Birçok işle ilgilenebilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi toparlamak için planlama yapmak uygun. İletişim konularınız gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde zihinsel olarak uyum içinde olmanız keyfinize keyif katacaktır. Arkadaşlarınızla beraber farklı yerlere gitmek için planlar yapabilirsiniz. Gideceğiniz yerler küçük kaçamaklar için idealdir.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün gündeminizde ailenizle ilgili konuların yer alması muhtemel. Geçmiş ile ilgili konuların konuşulması size rahatsızlık verebilir. Duygularınızı açığa çıkartmak istemeyeceksiniz. Bu konuda mücadele vermeniz kaçınılmazdır. Çatışmalara karşı esnek olmanız gerginliği azaltacaktır. Özgür ve bağımsız olmak isteyeceğiniz anlar var.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
İş hayatınızda yabancılarla olan bağlantılarınız güçleniyor. Bu güçlenme sizde akademik bir sıçramaya sebep olabilir. Gelecek ile ilgili planlarınızda iyimser bir tablo hazırlıyorsunuz. Kişisel görüşlerinizi inançlarınız doğrultusunda ifade edeceksiniz. Bu konuda fanatik bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Yakın çevrenizi ikna etmek için efor sarf edebilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Uğraştığınız işlerle ilgili, yaptığınız işi ispatlamak için çaba gösterebilirsiniz. Bugün detaylar gözünüzden kaçabilir. Daha dikkatli olmanızda yarar vardır. İşinizi ispatlayabilmeniz için detaylar önem kazanmaktadır. Hizmet vermiş olduğunuz alanlarda başarılı adımlar sizi bekliyor. Konularla ilgili organizasyonlar düzenleyebilir. Tanıtımlar yapabilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün iletişim yönünden yoğun bir gündeminiz olabilir. İşleriniz ile ilgili toplantılar düzenleyebilirsiniz. Sorunları iş arkadaşlarınızla çözebilirsiniz. Sosyal çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bilgi paylaşımında bulunabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer almanız olasıdır. İkna etme kabiliyetinizi kullanarak yararlı çalışmalar yaparsınız.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Uğraştığınız işleri tamamlamak ve eksikleri gidermek için fırsatlar yakalayacağınız bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde paylaşımların azalması sebebi ile krizler çıkabilir. Korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Ortaklık konuları sizin çok istemeyeceğiniz bir durum. Kendi içinizde derin duygular yaşarken, çevrenize karşı rahat bir duruş sergilersiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün akademik konularla ya da kişisel uğraşlarla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak, geleceğiniz ile ilgili kararlar almak için uygun. Kendinizi geliştirmek, daha geniş alanlara açılmak isteyeceksiniz. Eski bir öğretmeninizle karşılaşmanız olasıdır. İlgilendiğiniz konularla ilgili bir eğitime başlayabilirsiniz. Felsefi konulara ilginiz artıyor.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
İş yerinizdeki sorumluluklarınız artabilir. İşlerinize odaklanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Plansız hareket etmek sizin için uygun değil. İşlerinizdeki aksaklık sizi hırslandırabilir. Riskli konulara karşı dikkatli olmanızda yarar vardır. Risk almak sizi gerginleştirecektir. Kontrolünüzü tekrar elinize aldığınızda her şey daha keyifli olacaktır.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün iş arkadaşlarınızla birlikte eğitim organizasyona katılabilirsiniz. Gelecek ümitlerinizi planlayacağınız zamanlar içindesiniz. İkili ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Yakın çevre konularında özgür olmak isteyebilirsiniz. Kendiniz baskı altında hissettiren ortamlardan uzak durmakta fayda vardır. Kardeşlerinizle beraber etkinliklere katılmanız sizi rahatlatacaktır.