07 Haziran 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Kimi zaman beklenmeyen durumlar kendinizi şanslı hissettirebilir. Finansal konulara farklı bakıp, değerlendirme yapmanız olası. Değerlendirmelerinizde alacağınız risklere dikkat etmenizde fayda var. Bir anlık karar maddi olarak zarara girmenize neden olabilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Düşünmeden hareket etmemelisiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi daha aktif hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınızı işlerinize aktarabileceğiniz bir gün. Maddi kaynaklarınızla ilgili konular daha fazla dikkatinizi çekecek. Yakın çevrenizdeki ilişkilerde yapıcı ve yumuşak bir tavır sergilemeniz olası. İletişim tarzınız, konuşmalarınız sayesinde kendinizi daha iyi anlatabileceksiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Yeni başlayacağınız işlerde yapacağınız anlaşmalara, imzalayacağınız sözleşmelere dikkat etmenizde fayda var. Mümkünse bugün bu işlerinizi ötelemeye çalışmanız yararınıza olabilir. Üstlerinizle ilgili konularda da belirsizlikler ya da değişiklikler gündeme gelebilir. Gelecek yönünde yeniden düşünmek gerekiyor.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Ailevi konular daha fazla gündeminizi meşgul etmeye başlayabilir. Çocuklarınız ve sevdiklerinize karşı koruyucu bir tavır içinde olunuz. Bu arada uzaklardan, yabancılardan kaynaklanan konular, yolculuklar da dikkat çekebilir. Düşüncelerinizi yayma imkanı bulabilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Çalışma ortamınızda yaptığınız işlere yaratıcılığınızı katabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ve sezgilerinizi birleştirmeniz ortaya farklı bir proje çıkartmanızı sağlar, takdir görür. Yakın çevrenizin ve arkadaşlarınız sorunları hakkında elinizden gelen yardımı yaparsınız. Bugün kendinizi ifade ederken net olamayabilirsiniz. Bu konuda zorlanmanız olası.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
İşlerinizi yaparken sağduyunuza güvenmelisiniz. Hisleriniz sizi yanıltmayacaktır. Ortaklaşa konular içinde hassasiyet göstermeniz gerekiyor. Bugün sezgisel ve derin düşünceler içinde olabilirsiniz. Eşinizle, ortağınızla ilgili konularda daha dengeli ve gerçekçi olmaya bakın. Çevrenizden kaynaklanan konular yanlış değerlendirmelere neden olabilir.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Finansal konularınızda elinizde olmayan sebeplerden dolayı gerginlik yaşamanız olası. Ortak konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kriz yaratan koşullar gündeminizi etkileyebilir. İlişkilerinizi daha gerçekçi yönetmeye bakmalısınız. Farkında olmadan ilişkinizi kendi hayallerinize uydurmaya çalışabilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün daha özgür ve yenilikçi olmak isteyeceksiniz. Heyecan verici konular ve sizi duygusal açıdan daha coşkulu ve pozitif kılan imkanlar var. Sevgilinizle daha olumlu bir havadasınız. Ancak aşırı duygusallık ya da hassasiyetler de mümkün. Bugün güzel olan şeylere fazlasıyla açıksınız ve bu durum özellikle harcamalarınızda gereksiz artışlara neden olabilir.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Gerek iş gerekse evle ilgili sorumlulukların arttığı bir gündesiniz. Yabancılara ait konulara daha fazla yönelebilirsiniz. Ancak dikkat dağınıklığı da mümkün. Özgürleşme isteği, bulunduğunuz ortamdan ayrılmak hissi öne çıkabilir. Fark etmeden kendinizi ruhsal konular içinde bulabilirsiniz. Bugün ailevi konular içinde kabullenilmesi gereken temalar da dikkat çekebilir.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Gelecek beklentilerinizi yaratıcı sonuçlara bağlayacağınız bir gündesiniz. Fakat elinizde olmayan sebeplerden dolayı planlarınızın bozulacağını düşünebilir, endişeli olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dalgalı bir ruh hali içinde olmanız olası. Yalnızlık ve mantık dışı durumlara aşırı önem vermemelisiniz. Daha pozitif olmalısınız.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Elinizde olmayan nedenlerden dolayı bazı olayları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Yapmış olduğunuz planlarda katı bir tutum sergilemeniz olası. Bu konuda biraz esnek olmanız sizin için iyi olur. Emek verdiğiniz işlerde kontrolünüz dışında gelişen olaylar sizi agresif bir ruh haline sokabilir. Gerginliğinizi atmak için kendinize boş zamanlar yaratabilmelisiniz.