12 Haziran 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
İş hayatınızda çok yönlü konularla ilgilenmeniz olası. Zihinsel mücadele gerektiren konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Dikkatinizin dağınık olma ihtimali yüksektir. İletişim konularınız hızlanabilir. Bugün sürekli bir hareket içerisindesiniz. Yakın çevrenizde gelişen olaylar da gündeminizi etkileyebilir.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
İş hayatınızla ilgili mücadele etmeniz gereken konular meydana gelebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili düşünceleriniz karışabilir. Karar vermekte zorluk yaşayacağınız anlar olabilir. Kendinizi maddi olarak güvende hissetmeyebilirsiniz. Daha tutucu bir yaklaşım içinde olmanız, sorunlara yol açabilir.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün uğraştığınız konulara yeni bir bakış açısı getirmek isteyebilirsiniz. Bunun için çok araştırma yapmaya, yenilikleri takip etmeye meraklısınız. İletişim konusunda çok çaba sarf edebilirsiniz. Oldukça hareketlisiniz ancak gerginlikler de var. Bugün düşüncelerinize özellikle dikkat etmelisiniz. Kardeşlerinizle bir arada olmak sizi mutlu edecek.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Finansal konular gündeminizde olabilir. Maddi konulardaki istekleriniz, bugün zihinsel olarak ikilemde kalmanıza neden olabilir. Bu konuda sezgilerinize güveniyor olmanız sizi yanıltmayacak. Maddi ve manevi kaynaklarınızı kullanırken daha önlemci bir tavır sergilemeniz olası. İç sesinize güvenmeniz yararınıza olacak.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
İş hayatınızda fikirleriniz ve düşüncelerinizi net bir şekilde ifade etmek sizin için çok önemli olacak. Yapıcı tavrınız birçok işi halletmenize yardımcı olabilir. Eğitsel konular, arkadaşlıklar da sizi harekete geçirebilir. Sosyal konularla ilgilenmek, ortamlarda olmak size keyif verecek. Kardeşlerinizle bir araya gelebilir, destek verebilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
İş hayatınızda takip ettiğiniz işleriniz sonuçlanabilir. Zihinsel faaliyetlerinizde hızlı aksiyonlar almanız olası. İletişimde hem detaylı ve hem de hızlı düşünebilirsiniz. İş ortaklarınızla toplanarak çözüm gerektiren konuları tartışabilirsiniz. Eleştirel yanınıza dikkat etmenizde fayda var. Eviniz ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Aşk hayatınız da keyifli bir gündesiniz. Sevgilinizle beraber geleceğiniz hakkında konuşabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Tatil planlarınızı yaparken fazla hayalci olma olasılığınız da mümkün. Ortaklaşa yaptığınız her türlü faaliyetten keyif alacağınız, mutluluk duyacağınız bir gündesiniz. Bugün zevklere ve paylaşımlara çok daha açıksınız.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
İşleriniz ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Yaptığınız işlerle ilgili yoğun çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Adeta işlerin içinde kaybolabilirsiniz. Odaklandığınız işlerinizde birçok araştırma yapıp, geliştirmenin yollarını aramalısınız. Bugün gündeme gelebilecek çift durumlara ve ani değişikliklere dikkat edin. Küçük çaplı krizler mümkün.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
İlişkilerinizle daha çok uğraşabileceğiniz bir gündesiniz. Yerinizde durmak istemeyeceksiniz. Eşinize veya sevgilinize duygusal açıdan destek vermeniz de gerekebilir. Ortaklaşa bir konu içinde daha iyi bir dinleyici olmaya özen göstermelisiniz. İlişkinizde gündeme gelebilecek gerginliklere dikkat edin. Bugün beraberliklerde oldukça sürpriz yaşanabilir.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün genel olarak zihniniz yoğun olur. Odaklanma problemi yasayabilirsiniz. İletişimin hızlı ve akıcı olması, sizin birçok konuya bölünmenize neden olacaktır. İkili ilişkilerinizde duygusal dalgalanmalar var. Duygularınızı paylaşmakta çok rahat olamayacağınız anlar olabilir. Maddi konularda daha dengeli olmaya gayret etmelisiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Kendinizi ifade edeceğiniz işlere yönlenebilirsiniz. Konferanslara katılabilir ya da seminer sunumları yapma ihtimaliniz yüksek. Uğraştığınız konuların dışına çıkabilir, yenilikçi arayışlar içine girebilirsiniz. Yeni bir eğitim almak için çeşitli öğretileri ve öğretmenleri araştırmanız olası. Uzaklarla ilgili işler ve keyif veren konular var.