14 Haziran 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Ev ve aileniz ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Ev içinde hassasiyet gerektiren durumlar söz konusu. Bu konu ile ilgili çaba sarf etmeli ve daha dengeli olmaya çalışmalısınız. Babanızın sorunlarını dinleyebilir, elinizden gelen desteği bir şekilde yerine getirmeye çalışabilirsiniz. İlgilendiğiniz konulara yeni bir yön vermek isteyeceksiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda ilerleme isteğiniz artıyor. Mevcut işlerinizi tamamlamak için çaba harcayabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili konularda hassasiyet var. Esnek olmak kırgınlıkları engelleyecek. Yakın çevrenizdekileri koruma isteği içinde olmanız da olası. Kardeşlerinizle ilgili konular söz konusu olabilir. Pozitif düşünmelisiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
İş hayatınızda kendinizi ve yeteneklerinizi göstermek için efor sarf edebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili mücadeleci bir tavır ortaya koyabilirsiniz. Kaynaklarınızı kullanırken iç sesinizi dinlemek kazançlı çıkmanızı sağlayacak. Elinizde olan kaynakları korumak için yeteneklerinizi harekete geçirmekten kaçınmamalısınız. Manevi konularda da destek alabilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Sezgilerinizin güçlü olacağı bir gündesiniz. Yeni düşünceler, detaylı bir şekilde ilgilenilmeyi bekliyor. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konuları korumak için endişe hissedebilirsiniz. Ailenizle, yakınlarla ilgili bir konu da meşgul edebilir. Bugün oldukça konuşma, yazışma ve iletişim konusu vurgulanmakta. Düşüncelerinizi toparlamaya bakın.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Sahip olduklarınızı korumak için daha çok çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Ailevi konularda kendinizi hassas, gergin hissedebilirsiniz. Kaybetme duygunuz sizi endişelendirebilir. Duygularınızı içinizde yaşayabilir, çevrenize açmayabilirsiniz. Kardeşleriniz ile birlikte plan yaparak gerginliğinizi üzerinizden atabilirsiniz. Aile ziyaretleri yapmanız muhtemel.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün Ay Yengeç'te ilerlerken gelecek konusunda daha hassas olabilirsiniz. Yapmak istediğiniz yolculuklar için daha fazla düşünebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular üzerine uzun uzadıya düşünebilir, koruma içgüdüsüyle hareket edebilirsiniz. Uğraştığınız konuları netleştirmek isteyeceksiniz. Ailevi konulara, sağlıkla ilgili hassasiyetlere de dikkat edilmeli.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
İş hayatınızda ilgilendiğiniz konulara daha sezgisel yaklaşacağınız bir gündesiniz. Hedeflediğiniz yerlere ulaşmak için çaba sarf edeceksiniz. Gelecekle ilgili düşüncelerinizde endişeli bir ruh halinde olmanız olası. Sosyal ortamlarda olmak istemeyebilirsiniz. Dostlarınızla yapacağınız duygusal paylaşımlar size destek verebilir.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
İlişkilerinizde sezgilerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Sezgileriniz bugün kuvvetli olacak. Fikirlerinizi paylaşmak için sosyal ortamlarda olmayı tercih edebilirsiniz. Gelecek yönünde planlar öne çıkabilir. Arkadaşlarınızla birlikte değişik konular üzerinde tartışabilirsiniz. Savunduğunuz konuda aşırı tutucu olmamaya özen göstermelisiniz. Esneklik göstermeyi ihmal etmeyin.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Yenilenmek istediğiniz bir konuya, işe adım atmanız olası. Maddi konulara yön vermek için alternatif yollar arayışında olabilirsiniz. Hassasiyetiniz olan konularda bazı endişeler de gündeme gelebilir. Ailevi konularda geçmişle ilgili olaylar gün yüzeyine çakabilir. Bu konuda duygularınızı ortaya koymak size iyi gelebilir. Daha paylaşımcı olmaya bakın.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
İş hayatınızda yönünüzü netleştirme arzunuz olabilir. Sorumlu olduğunuz işleri korumak istemeniz mümkün. Duygusal olarak güven ihtiyacı içindesiniz ve bunun için çaba sarf edebilirsiniz. Evlilik ve yakın ilişkiler için hassas bir gününüzdesiniz. Duygularınızı daha samimi bir biçimde paylaşma yönüne gitmelisiniz. Kimi zaman da muhalefetle karşılaşabilirsiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Çalışma ortamınızda biriken işlerinizi toparlamanız için güzel bir gündesiniz. Bir yandan arşiv gerektiren işlerle de uğraşmanız olasıdır. Akılcı ve ileriye dönük düşünceleriniz, yapmış olduğunuz planlarınız, sizi rahatlatacak. Geçmişe yönelik konular ya da duygular bugün zihninize hücum edebilir. Anda kalmaya çalışın.