15 Haziran 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Uğraştığınız işlerle ilgili risk alabileceğiniz, cesur atılımlar yapacağınız bir gündesiniz. Aldığınız kararları uygulamaya geçirmeden önce riskleri de hesap etmeniz uygun olacak. Düşünmeden hareket etmemelisiniz. Bu arada evinize ve korumak istediklerinize yönelik işler de gündeme gelebilir. Duygusal alanda bocalama mümkün.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün yakın çevrenizle daha çok ilgilenebilir, ailevi ziyaretler yapabilirsiniz. Çevrenizde değişim hakim. Yeni haberler, kardeşle ilgili hassasiyetler de söz konusu olabilir. Aynı zamanda maddi açıdan kazançlı olabilecek bir düşünce ya da teklif de gündeme gelebilir. Düşüncelerinizi toparlamaya bakmalı ve daha kararlı davranmalısınız.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün parasal konulara daha çok odaklanabilirsiniz. Eğer alışveriş yapacaksınız daha dikkatli olmalısınız. Maddi konulara önem vermek ve gelecek yönünde düşünmek gerekiyor. Ailevi destekler de mümkün. Parasal alanda dalgalanmalar endişe kaynağı olabilir. Yine de kazançlı olabilecek imkanlar var.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün Ay burcunuzda iken uğraştığınız konularda kendinizi güvence altına alma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Gün genel olarak duygusal ihtiyaçlarınıza yoğunlaşacağınız, çözümler bulmaya çalışacağınız koşullar getiriyor. Sağlık ve hizmet konularına özen göstermeye bakın. Zaman zaman kendinizi boşluktaymış gibi hissedebilirsiniz. Ailenizle ilgili konuları düşünürken kafanız karışabilir. Kendi duygularınızı anlamaya da zaman ayırmalısınız.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün geçmişten kaynaklanan konulara aşırı takılmamalı, daha objektif olmaya çalışmalısınız. Kimi zaman gizli bir durum da gündeme gelebilir. Duygularınızda samimi olmaya bakın. Aşırı hassasiyet ve endişenin sizi aşağı çekmesine izin vermemelisiniz. Aynı zamanda sosyal bir konu ya da yardımlaşma konusu içinde yer alabilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün gelecek ilgili hassasiyetler artabilir. İş arkadaşlarınızdan ya da yakın çevrenizden alacağınız destek rahatlatacak. Zihinsel olarak pratik ve dikkatli olmaya dikkat etmelisiniz. Bugün başkaları ile paylaşabileceğiniz çok şey söz konusu. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizdeki konular da gündeme gelir. Onlarla daha çok uğraşabilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
İş hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir, yenilerine yer açabilirsiniz. Bugünlerde ailevi konularda ilişkilerinizin denge ve uyum içinde olması sizin en önem verdiğiniz konulardan birisi. Bu konuda elinizden gelen özveriyi göstereceksiniz. Mesleki alanda da hassasiyetler, güvensizlikler yaşanabilir.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Özel hayatınızda ve sevdiğiniz konularda yaratıcılığınızı kullanacağınız bir gündesiniz. Yaratıcı konularda sezgilerinizi daha iyi kullanabilirsiniz. Aşk hayatınızda tutkulu anlar yaşamanız olası. Eşiniz ya da sevgilinizle keyifli program yapmak isteyebilirsiniz. Sahiplenici tavrınızı abartmamanızda yarar var. Çocuklarınızla ilişkilerinizde esnek olmaya bakın.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün çalışma ortamında işleriniz daha çok emek sarf etmenize neden olabilir. Beraber çalıştığınız kişilere daha çok odaklanabilirsiniz. Hizmet verme konusunda uzun zamandır bekleyen projenizi bugün hayata geçirebilirsiniz. Bu konuda heyecan duymanız olası. Beraber çalıştığınız kişilerle kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olun. Duygusal açıdan sizi bağlayan koşullarla karşılaşabilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Eşinizle ilgili durumlar gündeminizi meşgul edebilir. Olaylara verdiğiniz tepkiler önem kazanıyor. Denge ve uyum içinde olmak için fazladan gayret göstermelisiniz. Ortaklaşa bir konuda aşırı ısrar karşısında kalabilirsiniz. Konuşmalarınızın, tavırlarınızın yapıcı olmasına dikkat ederseniz her şey kolay olacaktır. Karşınızdaki insanlara daha toleranslı olmanızda yarar var.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Çalışma hayatındaki sorumluluklarınızla daha fazla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. İlgilendiğiniz işlerde engelleri aşmak için gayret sarf etmeniz, anlayışlı olmanız gerekebilir. Kendinizi detaylar içinde düşünürken bulmanız olası. Bugün sağlık, düzen ve organizasyonel işleri daha iyi planlamaya bakın. İkili ilişkilerinizde gereksiz bir gerginlik yaşama ihtimaliniz olabilir.