22 Haziran 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Eşinizle ilgilenmeniz, sorunlar üzerinde konuşmanız ilişkinizin daha güçlü olmasını sağlayacaktır. Gün içinde iş ortaklarınız ile yapacağınızı sözlü veya yazılı anlaşmalarınızda dikkatli olmanızda fayda var.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün finansal konularınız ön planda olabilir. Yatırımlarınızı değerlendirirken elde edeceğiniz kazançlarınızda, sizin kontrolünüz dışında gelişecek olan olaylara karşı önleminizi almanız, kazançlarınız açısından faydalı olacaktır. Banka ile ilgili işlemlerinizde sorunlar yaşanabilir. İşlerinizi son dakikaya bırakmamanız yararlı olur.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün üzerinde çalıştığınız işlere yaratıcılığınızı katmak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz anlar var. Yurt dışı kaynaklı haberler alabilir ya da yurt dışından beklemediğiniz bir arkadaşınız sizi ziyarete gelebilir. Arkadaşınıza yakın çevreyi gezdirebilir, çevrenin tarihi hakkında bilgi verebilir, rehberlik yapabilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün iş yerinizde tamamlanması gereken işlerinizi tamamlayabilir, haftalık raporlarınızı hazırlayabilirsiniz. Ulaştığınız hedeflerinizi yöneticilerinizle paylaşabilir, takdir görebilirsiniz. Akşama doğru ev hayatınızla ilgili konulara yönelmeniz olası. Evdeki işlerinizi toparlamak için uygun bir gün. Anneniz ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Gündelik işlerinizi tamamlamak için uygun bir gün olabilir. İş yerinizde takım çalışmalarına katılabilir. İşlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Ticari konularla ilgili girişimlerde dikkatli olmanızda fayda var. Haftanın yorgunluğunu hafifletmek için akşam arkadaşlarınızla toplanıp yemek yiyebilir, konsere gidebilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün kendinizi biraz yorgun ve içinize kapanık hissedebilirsiniz. Uğraştığınız işleri tamamlamak için iş arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Yoğun bir haftanın ardından dinlenmek, kendinizle kalmak istemeniz olasıdır. Duygularınızın yoğunlaşacağı anlar içinde olabilirsiniz. Olayları akışına bırakıp keyif alacağınız hobilerinize yönelebilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Sorumlu olduğunuz işlerde eksik olan kısımları toparlamak için uygun bir gün. İş arkadaşlarınızla yapacağınız ortak çalışmalar eksik olan işlerinizi hızla tamamlamanızı sağlar. İkili ilişkilerinizde duygularınızın yoğunlaştığını hissedebilirsiniz. Eşinizden veya sevdiğinizden duygusal destek beklediğiniz anlar var.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Gelecek beklentilerinizde sahip olduğunuz değerleri koruma ve arttırma isteği içine girmeniz olası. Sahip olduğunuz maddi kazançlarınızı yeteneklerinizle birleştirerek gelirinizi arttırmayı hedefleyebilirsiniz. Odağınızın ağırlıklı olarak maddi kazanımlar olması risk almanızı kolaylaştırabilir. Alacağınız kararlarda daha mantıklı olmaya özen göstermelisiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda hızlı ve doğru kararlar alarak işlerinizi sonuçlandırabilirsiniz. İlgi duyduğunuz konulara karşı öğrenme isteğiniz artar. Konularla ilgili araştırmalar içine girebilir, yurt dışındaki eğitimlere katılmak isteyebilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün hedeflerinize ulaşmak için çok çaba sarf edebilirsiniz. Planladığınız hedeflere doğru giderken iş arkadaşlarınızın çıkarını da göz önünde bulundurursunuz. Aileniz ile ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Çocuklarınızla keyifli anlar yaşarsınız. İkili ilişkilerinizde denge ve huzur arayışı içinde olmanız mümkün.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün ortak konularınız gündeminizde olabilir. Finansal olarak ortak hareket ettiğiniz kişilerde denge arayışı içinde olabilirsiniz. Bir şeylerin ters gittiğini hissedebilirsiniz. Konu hakkında inceleme yapmanızda yarar vardır. Ailenizin veya kardeşlerinizin sorunlarıyla ilgilenmek durumda kalmanız olası. Arkadaşlarınızla plan yaparsınız.