23 Haziran 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün ortaklaşa kazançlar elde edebilmek için güzel imkanlar bulabilirsiniz. Eşinizin maddi durumu ile de daha çok ilgilenebilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün yakın ilişkilerinize ve ortaklaşa konulara önemli vurgular getirmekte. Duygusal açıdan daha fazla şey duyabileceğiniz bir gündesiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Hafta sonu olmasına karşın daha fazla iş ve yapılması gereken ödevler gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili çalışma konuları da gündeme gelebilir.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Duygusal açıdan daha coşkulu olabileceğiniz, sezgilerinizden de yararlanabileceğiniz bir gündesiniz. Harcamalarınızda fazla cömert olabilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün ailevi konulara önem vermek gerekebilir. Aynı zamanda ev içinde daha hareketli ve aktif olabileceğiniz imkanlar var.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Zihinsel açıdan verimli bir gününüzdesiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerle ilgili gelişmeler daha çok ilginizi çekebilir.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün parasal imkanlar üzerinde daha çok durabilirsiniz. Ancak bütçenizi aşma riskiniz de yüksek. Kaynaklarınızı çarçur etmemelisiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kişisel değişiklikler yapabilirsiniz. Kendinizi daha çok ortaya koyma isteği içerisindesiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Duygusal açıdan daha hassas olabileceğiniz bir gündesiniz. Kimi zaman geçmişten kaynaklanan durumlar moralinizi etkileyebilir.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün yenilikler ve hedefler üzerinde daha kararlı durabilirsiniz. Arkadaşlar ve gruplarla ilgili işlerde de ilerleme sağlayabilirsiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün kendinizi daha güçlü gösterebileceğiniz bir kararlılık içerisindesiniz. Sosyal konularda da dikkat çekebilirsiniz.