27 Haziran 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha hızlı ilerleme kaydetmeniz olasıdır. İşlerinizde parlamak isteyebilir, eğitim almak istediğiniz konulara yoğunlaşabilirsiniz. Bu konularda araştırmalar yapmanız mümkün. Kendinize ve çocuklarınıza zaman ayırmak isteyebilir, keyifli etkinliklere katılabilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün finansal işlerinizde değişiklikler gündeme gelebilir. Borç alacak işleri ile uğraşabilirsiniz. Hizmet verdiğiniz sektörlerle ilgili girişimleriniz hızlanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda ani değişiklikler yaşamanız olasıdır. İş akış planınızı tekrar gözden geçirmenizde fayda var. Beraber çalıştığınız arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Yediklerinize dikkat etmelisiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün İşlerinizde alacağınız sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Birçok işle ilgilenebilir, iletişim trafiğiniz artabilir. Ortaklık konularında geleceğe yönelik planlarınızı netleştirmek isteyebilirsiniz. İş yaptığınız kişilere ne istediğinizi açık ve net bir şekilde ifade edebilirsiniz. İlgili konuyu geliştirmek için çalışmalar yapmanız atılacak adımları sağlamlaştırır.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün sorumluluklarınız ile ilgili konular gündeme gelebilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz önem kazanır. İş yaşamında kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı konular ile ilgilenmeniz mümkün. Elinizde olmayan sebeplerden dolayı aksaklıklar yaşamanız olası. Ailenizde tartışmalar yaşanabilir.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün akademik çalışmalarınızı ön plana çıkartmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Öz veriyle yapmış olduğunuz çalışmanızı, çalıştığınız kişilerle paylaşabilir, fikirlerini alabilirsiniz. Olumlu dönüşler hevesinizin artmasına neden olabilir. Yapmış olduğunuz çalışmayı uluslararası bir platforma taşımak için planlar yapabilir, destek alabilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün yapmış olduğunuz işleriniz, vermiş olduğunuz hizmetler hakkındaki konularla ilgilenebilirsiniz. Göstermiş olduğunuz çabaların, detaylı çalışmalarınızın meyvelerini toplamaya başlamanız özgüveninizi yükseltir. Beklediğiniz, sıraya koyduğunuz işlerinizi rahatlıkla halledebileceğiniz bir gün. İşinizle ön plana çıkıyorsunuz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün sorumlu olduğunuz konularda hedeflerinize daha rahat ulaşabilirsiniz. Uğraştığınız işlerinizi daha iyi hale getirmek için grup çalışmaları düzenleyebilir, iş arkadaşlarınızla fikir alış verişi yapabilirsiniz. Hızlanan iletişiminizle birlikte yoğun bir gün geçirmeniz mümkün. Akşama doğru dostlarınızla buluşmak, keyifli ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Uğraştığınız işlerle ilgili bazı konularda hızlı karar vermek zorunda kalmanız olasıdır. İşlerinizde tamamlanmalar söz konusu. Kendinizi gergin hissedebilir, sebepsiz endişeler içinde olabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen olayların olması mümkün. İçinize dönebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün ikili ilişkileriniz konusunda hassas bir gündesiniz. Eşinizin veya sevgilinizin kardeşleri, akrabaları ile ilgilenmeniz gerekebilir. Sizden destek isteyebilirler. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek istemeniz mümkün. Uzun süredir almak istediğiniz kitabı alabilir, hevesle okumak için zaman yaratmaya çalışabilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün sahip olduğunuz kaynaklarla ilgili değerlendirmeler yapabilirsiniz. Maddi konularınızdaki kaynaklarınızı nasıl değerlendireceğiniz konusunda araştırmalar yapabilir, uzman kişilerle fikir alış – verişinde bulunabilirsiniz. İş yerinizde yeteneklerinizi kullanabilir, yurt dışı seyahatiniz için gerekli çalışmaları tamamlayıp, raporlarınızı hazırlayabilirsiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün gruplar içinde olabilirsiniz. Yoğun ve iletişim trafiğinizin artacağı bir gün. Yapmış olduğunuz araştırmaları, almış olduğunuz eğitimleri iş arkadaşlarınızla veya yakın çevrenizle paylaşabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda seminer verme hazırlığı yapabilirsiniz. Gün içinde kafanızı dağıtmak için sosyal konularla ilgilenmek size iyi gelecek.