30 Haziran 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün arkadaşlıklar ve gelecekle ilgili istekler söz konusu olduğunda biraz daha sakin düşünmek yararlı olacak. Ortak bir çalışma içerisinde aktif olabilirsiniz.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Hafta sonu olmasına karşın bugün kendinizi daha yüklü hissedebilirsiniz. Ev ve ailevi konularda daha dengeli ve esnek olmak gerekebilir.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Kişisel düşüncelerinizi daha istekli yayabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak fikirlerinizde daha yapıcı olmaya da özen göstermelisiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugünlerde bazı endişeler ve huzursuzluklar gündeme gelebilir. Elinizdeki maddi imkanları daha dikkatli değerlendirmeye bakmalısınız.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Ortaklaşa konular ve evlilik açısından hareketli bir gündesiniz. İlişkilerinizde ortaya çıkabilecek gerginliklere dikkat etmelisiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugünlerde tamamlanması gereken konular ve zihinsel açıdan sizi meşgul eden durumlar olabilir. Kendinize de zaman ayırmaya bakmalısınız.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Sosyal konularda ve dışadönük uğraşlarda hareketli bir gününüzdesiniz. Ancak aşkta biraz daha dengeli olmaya çalışmalısınız.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün ailevi konularda sakin olmak ve duygusal açıdan sizi yıpratabilecek konulara karşı hazır olmanız gerekebilir. Daha paylaşımcı olmaya gayret edin.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Yeni haberler, görüşmeler ve ziyaretler söz konusu olabilir. Farklı düşüncelerinizi ortaya koyabileceğiniz bir gününüzdesiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Parasal işler söz konusu olduğunda daha gayretli olabilirsiniz. Ancak aniden ortaya çıkabilecek masraflar da söz konusu olabilir.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Ay bugün burcunuzda ilerlerken daha aktif ve girişimci olabilirsiniz. Bununla birlikte bazı tartışmalar ya da gerginlikler de söz konusu olabilir.