03 Temmuz 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bütçeleme yaparken risk faktörlerini de değerlendirmeniz yararınıza olacaktır. Gün içinde yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Bu konuda karşınıza beklenmedik fırsatların çıkması mümkün. Mantık çerçevesinde değerlendirmek sizi için kazançlı olabilir.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün ticari görüşmeler yapmanız mümkün. Kararlarınızı alırken ani kararlardan kaçınmalısınız. Konu ile ilgili işi bilen kişilerle iletişim halinde olmanız doğru kararlar vermenizi sağlar. Yakın çevrenizde gelişen olaylar gündeminizi etkileyebilir. Gelişen olayları sakin bir şekilde karşılayabilir, fikirlerinizde ısrarcı olabilirsiniz.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün tamamlamanız gereken işlerinizi bitirip teslim edebilirsiniz. Farklı bir işe başlamak için hazırlık yapabilir, yaratıcılık gerektiren işlere yönelebilirsiniz. Ailevi konularda iletişimin yoğun olduğu bir gün içindesiniz. Geçmişle alakalı konular açılabilir. Kendi fikirlerinizi ortaya koymakta fazla ısrarcı davranabilirsiniz. Başladığınız işlerde başarılı olmanız mümkün.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Uzun zamandır planladığınız düşüncelerinize yönelmeniz olasıdır. Hayal gücünüzü kullanarak sanatsal çalışmalar yapmanız mümkün. Çalışmalarınızı evinizde dekoratif bir şekilde değerlendirmeniz dikkat çekici olabilir. Aileniz ve çocuklarınızla ilgilenebilir, beraber sosyal etkinliklere katılabilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Çalışma hayatınızdaki sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Hizmet verdiğiniz sektörlerle ilgili çalışmalarınıza yaratıcı teklifler sunmak için analizler yapmanız mümkün. İş arkadaşlarınızla daha fazla paylaşım içinde olacağınız zamanlar var. Yapacağınız planlar ilerlemenizi kolaylaştıracaktır.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Bugün uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Pratik becerileriniz sayesinde bulunduğunuz ortamda rahat edersiniz. İkili ilişkilerinizin gündeminizde olacağı bir gündesiniz. Eşinizin ya da sevgilinizin sizin desteğinize ihtiyacı olabilir. Beraber hayaller kurabilir, hayallerinizi gerçekleştirmek için planlar yapabilirsiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün ortak para konuları gündeminizi etkileyebilir. Finansal konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Elinizde olmayan sebeplerden dolayı maddi kayıplar yaşamanız olasıdır. Bu konuda duyacağınız endişe gerginleşmenize sebep olabilir. Finansal akışınızı düzenleyebilir, kararlarınızı alırken akışta kalmaya özen gösterebilirsiniz.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün işlerinizle ilgili uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. İş seyahati için yurt dışına çıkmanız gerekebilir. Farklı hayaller içinde olabilir, hayallerinizi hayata geçirmek için neler yapmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Gün içinde koşullarınız daha akıcı hale gelecektir, iç uyumunuzu daha rahat dengeleyebilirsiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
İş hayatınızla ilgili sorumlu olduğunuz konuları net bir hale getirebilirsiniz. Fikirlerinizi üstlerinizle paylaşmanız mümkün. Hedeflerinize ulaşmak için bakış açınızı geniş tutacaksınız. Yurt dışı konuları gündeme gelebilir, kariyeriniz için değerli bir fırsatın elinize geçmesi olasıdır. Bu fırsatı değerlendirmek için adımlar atmanız başarıyı size getirebilir.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Katılacağınız sosyal organizasyonda sorumluluğunuz yüksek olabilir. İş hayatınızda alacağınız destekler beklentilerinizi karşılaması olasıdır. Arkadaşlarınızla birlikte olmaktan keyif alabilirsiniz. Gelecek hayallerinizin sizi daha fazla etkileyeceği zamanlar içindesiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Bugün kendi iç dünyanızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Ruhsal gelişiminizi etkileyecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bilemediğiniz konular sizi hayallere sürükleyebilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Olaylardan kaynaklı kabullenme içine girebilirsiniz. Gün içinde iç uyumunuzu dengeleyebileceksiniz.