05 Temmuz 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Yeni başlangıçlar yapmak için adımlar atacağınız bir gün. Hayatınızda bazı şeyleri değiştirmek için istek duyabilirsiniz. Yeni girişimler için net analizler yapabilir, risk faktörlerini eleyebilirsiniz. Maceracı yapınızı ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Kişisel alanlarınıza müdahale edilmesi gerilmenize sebep olur. Aniden parlamalara karşı dikkatli olmanızda fayda var.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Parasal işlerde, yatırımlarla ilgili konularda atılım yapabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşamanız mümkün. Başarı için çok çaba sarf edeceğiniz bir gün. Sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi kullanmanız gerekebilir. Sahip olduğunuz değerlerinizi cesurca kullanabilirsiniz. Risklere karşı temkinli olmakta fayda var.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün gündeminiz hareketli olabilir. Uğraştığınız işlerde yeni başlangıçlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Aldığınız sorumluluklarınız için alternatif planlar yapmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerin gündeminizi etkilemesi muhtemeldir. Gün içinde kolayca risk alabilirsiniz. Ticari konularda daha girişken olacağınız bir gün.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Yapmış olduğunuz işlerde vereceğiniz kararlarda riskli konular karşınıza çıkabilir. Karar verirken acele etmemekte yarar vardır. Başarı için mücadele edeceğiniz bir gün geçirmeniz olasıdır. Ailevi konularınız ile ilgili sorumluluklarınız artabilir. Aile bireylerinin sorunlarını çözmek için uğraşmanız mümkün. Kendi iç sesinizi dinleyerek güç durumlardan kendinizi kurtarabilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün enerjiniz yüksek olacaktır. Yapmış olduğunuz işlerde yeni atılımlar yapabilir, yaratıcı yanınızı kullanabilirsiniz. Birçok konuda cesurca kararlar verebileceğiniz bir gün. Fakat her karar bir risk taşır, risklere karşı dikkatli olmakta fayda vardır. Başarılı olmak için çaba sarf edeceksiniz. Çocuklarınızla birlikte olmaktan keyif alacaksınız.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
İşle ilgili konularınızda yeni ve detaylı çalışmalar yapacağınız bir gün. Hizmet verdiğiniz sektör, kurumlar ve insanlara farklı seçenekler sunabilirsiniz. Yeni bir sözleşme imzalama aşamasındaysanız, sözleşme şartlarının detayına ve bütününe bakmanızda fayda vardır. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak için mücadele vereceğiniz zamanlardasınız.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
İkili ilişkilerinize özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. Eşinizle veya sevgilinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Fikirlerinizde sabit olabilir, karşınızdaki kişiye kabul ettirmeye çalışabilirsiniz. Oluşabilecek gerginliklere karşı esnek olmanızda yarar var. Bugün kendinize olan güveniniz yüksek olabilir. Maceracı tavrınızın ortaya çıkması mümkündür.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün finansal yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Birlikte çalıştığınız kişiler kriz yaratabilir. Geleceğiniz için farklı yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda cesur girişimlerde bulunabilir, risk almaktan çekinmeyebilirsiniz. Kendinizi gergin hissedebilir, sakinleşmek için sessiz bir yere gidebilirsiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün hayatınızın gidişatını gözden geçirebilir, eksik olduğuna inandığınız yönlerinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Merak duyduğunuz konulara yenilikçi bir şekilde yaklaşmak istemeniz mümkündür. Kendinizi geliştirmek için yeni şeyler öğrenmek istersiniz. Cesaret edemediğiniz konuların üzerine gidebilirsiniz. Cesaret gerektiren sporlara başlayabilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Kariyeriniz ile ilgili konularda yeni oluşumlar meydana gelebilir. Beklediğiniz terfi ya da yeni bir iş teklifi gündeminiz etkileyebilir. Bu konu sizi bir çocuk gibi heyecanlandırabilir. Hedeflerinize ulaşmak için çaba sarf edersiniz. Hayatınızda gelecek yönünde yeni planlamalar yapacağınız zamanlar var. Kendinize zaman ayırmayı unutmayın.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Bugün hedeflerinize ulaşmak için çaba sarf edebilirsiniz. Gelecek yönünde yeni planlamalar yapacağınız zamanlar var. Arkadaşlarınızla birlikte olmaktan, özgürce hareket etmekten, birlikte yapılan paylaşımlardan keyif alacaksınız. Farklı konulara ilgi duyabilirsiniz.