06 Temmuz 2018 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda içinizde heyecan ve heves hissetmeniz mümkün. Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konuların üzerinde durmanız olası. Sorumlu olduğunuz konulara yenilikler getirmek isteyebilir, bu konuda mücadele edebilirsiniz. Yakın arkadaşlarınızla beraber olmaktan keyif alırsınız.
Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)
Yeni başlangıçlar yapmak için istek duyacağınız bir gün. Uğraştığınız işlerde en iyisini yapmak için özverili çalışabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşamanız olasıdır. Gün içinde bütçeleme yapabilir, yenilenmeye gidebilirsiniz. Maddi konularda riskli yatırımlardan kaçınmanızda fayda vardır. Değerlendirmelerinizde dikkatli olmalısınız.
İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün işlerinizle ilgili eğitimini almış olduğunuz bir konuyu yeni mesleğiniz haline getirmek isteyebilir, bu konuda ilerlemek için çalışmalara başlayabilirsiniz. Heyecanlı ve cesur adımlar atacağınız zamanlar içindesiniz. Hareketli bir gündeminiz olması mümkündür. Gelecek ile ilgili yapacaklarınızı rahat bir şekilde ifade edebilir, destek görebilirsiniz.
Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bugün sorumlu olduğunuz konularla ilgilenmek isteyebilir, kendinize hedefler koyabilir, yeni başlangıçlar yapmak için çaba sarf edebilirsiniz. Olumlu koşullar söz konusu. Hedefleriniz için başlangıç yapmış olmanız, rahatlamanızı sağlayacaktır. Evinizle ilgili konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.
Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)
Bugün uğraştığınız işlerinizde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda daha önceden yapmış olduğunuz araştırmaları hayata geçirmek için heyecan duymanız mümkün. Bu konuda olumlu destekler görebilirsiniz. Şanslı zamanlardasınız. Keyif aldığınız yerlerde olmak isteyeceksiniz. Eğlenceli programlar organize edebilirsiniz.
Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Çalışma hayatınızdaki sorumlu olduğunuz konularla ilgili yeni girişimler içinde olabilirsiniz. En iyi şekilde hizmet verebilmek için detaylı çalışmalar içinde olmanız mümkün. Çalışma ortamınızla ilgili düzenlemeler yapabilir, sağlıklı bir çevre oluşturmak isteyebilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu ve destekleyici etkilerin güçlü olduğu bir gündesiniz.
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)
Bugün hukuki ortaklıklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Anlaşmazlıkların sonlanacağı, yeni sayfaların açılacağı bir gün olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi daha hırslı hissedebilirsiniz. Ortak alınan kararları tekrar gözdem geçirmek, risk içeren ayrıntılara dikkat etmekte fayda vardır. İkili ilişkilerinizde keyifli anlar yaşanabilir.
Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)
Bugün işlerinizle ilgili yeni atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda maddi olarak arayış içinde olabilirsiniz. Banka kredisi çekmeyi düşünebilir, konu ile ilgili ortaklarınızdan ya da yakın çevrenizden fikir alabilirsiniz. Başarılı olmak için kendinize yeni hedefler belirlemeniz mümkün. Aldığınız sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmek isteyeceksiniz.
Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)
Bugün uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar ve şanslar söz konusu. Gün içindeki akıcı koşulları iyi değerlendirmeye çalışmalısınız. Hedeflerinize ulaşmak için yeni kaynaklar arayabilir, planlarınızı bu doğrultuda gerçekleştirmek istemeniz mümkün olur. Arkadaşlarınızla paylaşımlar yaşayabilirsiniz.
Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Bugün kariyeriniz ile ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Kariyer hedefleriniz konusunda akıcı koşullar söz konusu. Sorumlu olduğunuz işlerde hedefe ulaşmak için yeni atılımlarda bulunmanız mümkün. Yapmış olduğunuz planlamalar sayesinde hedeflerinizdeki yere sağlam adımlarla ilerliyorsunuz. Keyifli bir akşam geçirebilirsiniz.
Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Hedeflediğiniz konular içi plan yapabilirsiniz. Çalışma ortamınızda iş arkadaşlarınızdan alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Sorumlu olduğunuz konulara farklı bir gözden bakabilir, çalışmalarınızda yeni yollar deneyebilirsiniz. Gelecek beklentilerinizle ilgili akıcı koşullar oluşabilir. Gün içinde iş arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçirebilirsiniz.